Šlohla opilci cigára, hrozí jí kriminál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šlohla opilci cigára, hrozí jí kriminál!

Opilec spí, slečna ho šacuje.  Na místo dorazila policie.  Zlodějku i jejího komplice zatkli.
Opilec spí, slečna ho šacuje. Na místo dorazila policie. Zlodějku i jejího komplice zatkli. (Foto PČR)

Opilci mívají štěstí a krást se nevyplácí! Hned dvě rčení najednou se potvrdila v Brně. Žena trpící nespavostí vyhlédla v noci z okna a viděla, jak před hospodou U měděné pánve leží kořala (28) a chrápe. Vzápětí se začala ometat kolem podezřelá dvojice. A svědkyně hned žhavila linku strážníků.

„Ve výklenku hospody spí mladý muž a podezřele důkladně si ho prohlížejí dva kolemjdoucí,“ hlásila. Kdyby jen prohlíželi! Odvážnější z milenců byla slečna (19). Vytuhlému muži zalovila zkušeně v brašničce na krku a šlohla mu cigára.To už krádež v přímém přenosu nahrávaly kamery, kterými je Brno prošpikované.

Pohotovostní vůz městské policie byl na místě v minutě. Jeden strážník zloděje zadržel, druhý probral spáče. „Dotyčný si zkontroloval brašničku a zjistil, že mu chybí jen krabička cigaret. Tu u sebe ovšem měla zmíněná dívka,“ řekl strážník Jakub Ghanem. 

Slečně nyní hrozí až dva roky vězení. Krádež věci, kterou má poškozený na sobě nebo u sebe, je totiž trestným činem bez ohledu na konkrétní výši škody.

Na incident se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.