Opilý muž chtěl mít klidné ráno, vzal do ruky zbraň a střílel na dělníky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Opilý muž chtěl mít klidné ráno, vzal do ruky zbraň a střílel na dělníky!

Ve Strašnicích střílel opilý muž z airsoftové zbraně po dělnících, jednoho zasáhl.
Ve Strašnicích střílel opilý muž z airsoftové zbraně po dělnících, jednoho zasáhl. (Aktu.cz)

Noc propil a ráno se chtěl vyspat. Jenže... U sousedů od rozbřesku makali dělníci na opravě domu a dělali hluk. Jak pracanty utišit? Vzal pistoli a začal po nich střílet.

Po pivech a kořalkách měl opilec v hlavě cvrčky, každá další a další rána ze sousedního pozemku ale z jeho pohledu roztomilá zvířátka zabíjela. Místo nich mu uvnitř lebky tloukla kladiva do kovadlin. Polštář přes hlavu nepomohl. A tak se rozhodl zjednat pořádek. Udělal to nejstrašnější, co mohl. Vzal airsoftovou zbraň a začal na chlapy pálit. Přestože mu hlava třeštila k prasknutí a svět se s ním houpal, mušku měl bohužel dobrou. Jednoho z dříčů trefil podle mluvčí záchranářů Jany Poštové přímo do čela, ze stavby ho museli převézt do nemocnice. Pro útočníka si pak přišla zásahová jednotka, hrozilo, že by mohl pálit i na muže zákona. „Střelec byl pod vlivem alkoholu,“ potvrdil policista Tomáš Hulan. Jaký mu bude hrozit trest, rozhodne další vyšetřování.

Děsivé probuzení
„Spali jsme, nic o tom nevíme. Pak ale přišli policisté a manžel musel na výslech,“ popsala žena, jejíž muž je ze střelby podezřelý. Pravda je, že obyvatelé okolních domů jsou z rámusu hodně vystresovaní. „Hluk ze stavby je nepříjemný, jedou od rána celý víkend. Vadí tady skoro všem,“ řekl muž, jehož dům se stavbou přímo sousedí.

Ve Strašnicích střílel opilý muž z airsoftové zbraně po dělnících, jednoho zasáhl.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.