Geislerky zachránily mámě život: Všichni žhavili telefony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Geislerky zachránily mámě život: Všichni žhavili telefony!

Paní Věra s dcerami na výstavě svých obrazů.
Paní Věra s dcerami na výstavě svých obrazů. (Facebook města Trutnov)

Výtvarnice vysekla poklonu svým třem dcerám. Před časem ji totiž lékaři oznámili krutou diagnózu a potomstvo zareagovalo natolik úspěšně, že nemoc vzala do zaječích.

„Před čtyřmi lety mi řekli, že mám rakovinu tlustého střeva. Ten nález byl opravdu hrozný, ale já jsem si to v tu chvíli buď neuvědomovala, nebo mám takovou povahu, že mě napadlo, že si to radši nechám pro sebe, abych holkám nekazila Vánoce, protože se to stalo 4. prosince," zavzpomínala na chvíle hrůzy Věra Geislerová (70) v magazínu MfD. 

„Ale jelikož u toho Eťa byla přítomna, rozeslala okamžitě všem v rodině zprávu, načež všichni začali žhavit telefony. Díky Aně jsem byla další den v péči specialistů, kteří mi hned naplánovali operaci, ozařování a chemoléčbu. Lela mi potom vařila. Takže díky tomu prvnímu impulzu, který vyslala Eť žiju," pochvalovala si zásah Aňi (41), Ester (33) a Lenky (42) paní Věra a dodala: „Ono to vážně vypadalo, že na to asi můžu docela zhebnout, pan doktor onkolog mi řekl, že s tímhle nálezem dávají statisticky tak dva roky života."


Aňa Geislerová na videu: Kdybych měla volnou ruku, hromadila bych šperky!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tenerife
21. 7. 2017 • 18:38

Paní Věra je moc sympatická dáma,má skvělé dcery na které se může spolehnout, přeji pevné zdraví apohodu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.