Yvetta Blanarovičová: Těžká autonehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Yvetta Blanarovičová: Těžká autonehoda!

Yvetta Blanarovičová prožila nepříjemnou událost...
Yvetta Blanarovičová prožila nepříjemnou událost... (Foto: Alexandr Malachovský)

Luxusní auto značky Jaguár zachránilo Yvettě život! Kdyby řídila ne tak kvalitní a bezpečné auto, už by dle Yvettiných slov bylo po ní a po její manažerce. Během jízdy do Brna jim praskla pneumatika a nebezpečí bylo na světě…

Velkou nepříjemnost, která mohla ohrozit její život, zažila zpěvačka Yvetta Blanarovičová. Když byla s její manažerkou Veronikou na cestě do Brna praskla jí u Jaguaru pneumatika a sedřela se až na ráfek.

,,Vůbec se mi z auta nechtělo ven. Mluvila jsem před časem s Mariánem Labudou, který nešťastnou náhodou srazil na silnici dvě ženy, jimž odešlo auto a zůstaly na vozovce, což jim přineslo smrt. Ale nedalo se nic dělat. Mávala jsem na kolemjedoucí auta, tak dlouho, až konečně zpomalila,“ řekla Sedmičce zpěvačka.

Hned po této události odzpívala koncert a vše zvládla na jedničku, opožděný šok přišel, když se ráno dostala domů. ,,Třásla jsem se jako osika a brečela… Kdybychom jely Veroničiným citroënem, což jsme měly v plánu, tak je po nás ,“ dodala.

Na video s Yvettou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
17. 7. 2017 • 22:17

jo tak tohle je nabijecka tej to mrdanitschko kouka z voci a jak , ten venushugel tam bude a vykrasne vyholena jizva ...ze sem ji tady jeste poradne nevidel , je to vubec ceska ?

ja.moz@seznam.cz
16. 7. 2017 • 13:56

Je malá pravděpodobnost, že u druhého auta by taky praskla pneumatika(no jo, úvha blondýny)).

-bello-
15. 7. 2017 • 17:46

jo, zpěvačka a čeká ji amfiteátr v rodném Luníku : http://jdem.cz/dbn6u5

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.