Maxová si užívá přepychu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Maxová si užívá přepychu!

Tereza Maxová je nádherná žena, která má ráda luxus...
Tereza Maxová je nádherná žena, která má ráda luxus... (Goran Tačevski)

Ví, jak si vychutnat život! Tereza Maxová (45) jako každý rok relaxuje s rodinou v tureckém letovisku. A peníze evidentně neřeší.

Už má čtyři křížky na krku, tělo jako bohyně má ale pořád. Tereza ukázala dokonalou postavu v luxusních bikinách, které v přepočtu vyjdou minimálně na čtyři tisíce korun. „Moje oblíbené plavky,“ okomentovala sexy foto. Drahou látku si topmodelka může s přehledem dovolit.

Na ničem nešetří
Levnější kolekce by se na tureckou pláž u luxusního resortu Kaplankaya snad ani nehodila. To, že se do přepychového domu s rodinou pravidelně vrací, není evidentně náhoda. Jak Maxová přiznala krátce po svatbě s tureckým miliardářem Burakem Oymenem (44), je resort jejich společný projekt. Podle zjištění Aha! přitom jedna noc v nejlevnějším apartmánu vyjde na 11 tisíc korun.

Na video s Maxovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
12. 7. 2017 • 18:49

Maxová...no i její tzv. nadace...patří k skupině celebrit, kteří mají rádi luxusní život...rozhodně by se tzv, nezamilovala do Franty s Kolbenky či jiného řemeslníka...naskytl se bohatý "čmoud" a tak to vzala...jo luxus je luxus

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.