TÁHNĚTE PRYČ OBA! S násilníkem Rychtářem žene Darina z domu i vlastního syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

TÁHNĚTE PRYČ OBA! S násilníkem Rychtářem žene Darina z domu i vlastního syna!

A oba ven! Třeba pod most!
A oba ven! Třeba pod most! (Foto Aha! – Daniel Černovský)

Poté co se proti ní spolčili Josef Rychtář (59) a jejich syn Jan Rychtář (31), rozhodla se Darina Nová (59) oba ze svého domu nechat soudně vystěhovat! „Je mi jedno, kam to bude, třeba pod mostem,“ pronesla Janova vlastní matka.

Když se Josef Rychtář po smrti manželky Ivety Bartošové (†48) vrátil do domu své exmanželky Dariny, vypukla mezi nimi válka. Zásahy policie se v ní staly takřka běžným jevem. „Soud konečně rozhodl, jakou částkou mám vyplatit pana Rychtáře. Tak se nemůžu dočkat, až rozsudek nabyde právní moci.

Hned se bude muset vystěhovat,“ svěřila deníku Aha! Nová. Ta jde ale mnohem dál, a u soudu zažádala i o vystěhování syna Jana Rychtáře. Ten se nikdy netajil tím, že stojí na straně otce a svoji matku několikrát označil dokonce za blázna.

A jak záležitost s vystěhováním vlastního syna Darina komentuje? „Byl to od nich dvou systematický teror, kterým mě ničili. Nevidím důvod, proč by tu měl dál bydlet. Už v loni v září pořádala jeho o soudní vystěhování. Bohužel bude platit, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá,“ pronesla Nová.

„Kdyby se choval jako milující syn, tak k tomu nemuselo dojít. Místo toho se mi ale snažil dělat ze života peklo. Tak ho pod svou střechou už nechci,“ uzavřela Darina Nová, která teď často raději přespává mimo svoji vilu, hlavně aby měla klid.

Na video s Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.