Michaela Dolinová: Čím si zpříjemňuje prázdninové dny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Michaela Dolinová: Čím si zpříjemňuje prázdninové dny?

Michaela Dolinová se svěřila s plány na léto!
Michaela Dolinová se svěřila s plány na léto! (Foto Aha! – Roman Souček a Daniela Kolářová )

Herečka a rosnička TV Barrandov Michaela Dolinová, ráda vzpomíná na to, jak se chodila opalovat na plovárnu u Vltavy a na to, jak si užívala randění v uličkách Prahy. Co má ale v plánu nyní a čím si zpříjemní následující prázdninové dny?

,,Už třetím rokem, vždycky poslední týden v srpnu, dělám takový minifestiválek v Divadle Ve Dvorku, v Jungmannově ulici 19, v Praze 1. Na týden si vždycky půjčím dvůr, který je s pavlačemi, průchodem a schodištěm. Vejde se tam sice jenom osmdesát lidí, ale atmosféra je takové autentická. Je to v centru Prahy, neprší tam, je tam chládeček, diváci sledují komedii, pijí (i během hraní) víno a tráví tam hezký letní večer.

Na programu je komedie Už zase miluju! o dvou náruživých múzách, které se starají o to, aby umělci strádali a tím pádem tvořili… Hrajeme od 28. do 31. srpna vždy od půl osmé večer… Chodím velmi často do kavárničky, kterou má v ulici Karolíny Světlé Anife Vyskočilová. Ona sama vytváří skvělou atmosféru. Jedna naprosto skvělá kavárna se vzrostlými stromy je Styl a Interiér ve Vodičkově ulici, schovaná z ulice. A perfektní romantická zahradní restaurace Zelená zahrada ve Vršovicích…

Dodnes ráda objevuji poslední zelené ostrůvky v Praze, jsem šťastná za každý vysazený strom i upravená prostranství s květinami. Miluji lavičky… Letošní léto strávím většinou v Praze. Musím dopoledne natáčet Naše počasí pro TV Barrandov. Večery budeme trávit aktivně. Půjdeme s Honzou do divadla nebo na tenis. A pak víno k Čiřině nebo k Vltavě,“ sdělila své plány Michaela Dolinová Blesku.

Na video s Dolinovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.