Krampolová po vyhazovu z psychiatrie: Musí se léčit prací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krampolová po vyhazovu z psychiatrie: Musí se léčit prací!

Hana Krampolová už je propuštěna z léčebny.
Hana Krampolová už je propuštěna z léčebny. (Showpix)

Na psychiatrické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze měla být minimálně tři neděle. Pro nedostatek místa byla ale Hana Krampolová (56) propuštěna už po dvou týdnech. Alespoň to tvrdí její manžel Jiří Krampol (78).

„Hanku doslova vyhodili kvůli nedostatku lůžek,“ postěžoval si deníku Aha! herec, který manželku v úterý z psychiatrie odvezl. „Nemám z toho vůbec radost. Hanka teď musí docházet na léčení ambulantně. Doufejme, že to bude dostačující. Rozhodně by bylo lepší, kdyby byla v nemocnici.

Ale kam ji mám dát?“ zoufá si Krampol. Manželku prý čeká i terapie prací. „Bude tam docházet starat se o nemocné,“ dodal populární herec Krampolová skončila na psychiatrii poté, co si namíchala koktejl z alkoholu, prášků na bolest a na spaní. Tehdy dostala takový epileptický záchvat, že jí šlo o život. „Rozhodně nesmí vypít ani kapku alkoholu a bude brát pouze lékařem předepsané léky na bolest,“ zdůrazňuje Krampol, jehož manželka stále kvůli operaci kolene a kotníku chodí o berli.

Na video s Krampolovými se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
8. 7. 2017 • 07:44

... chudák Jirka Krampol ?? Vždyt spolu se ženou popíjeli společně , akorát Krampol nemíchal alkohol s léky ! Oba dva jsou zralí na protialkoholní léčení a neměl by pít ani jeden z nich , aby tomu druhému nedával zlý příklad. Chtělo by to změnit v jejich případě celý spůsob života , odejít z centra Prahy kde mají své oblíbené hospody a tráví v nich svůj volný čas , pokud už není pozdě.

-bello-
7. 7. 2017 • 23:49

jussuf tihle propuštění pacienti ,pokud zvládají abstinenci a chtějí pomáhat , pomáhají mluvením s pacientem, někteří sedí na krizové lince a radí na koho se obrátit atd. Ty směny tam jsou dost vyčerpávající a dlouhé.Závislí si rádi popovídají s ex pacienty, protože ti jim dost rozumí.Takže ta pomoc je o mluvení, ne o vynášení mís a má co do sebe. Závislost je holt nemoc a lidi jen odsuzují, ale nikdy se nad tím nezamyslí. Prevence je v Česku málo, peníze prý nejsou .Možná, kdyby Babiš neukradnul z Evropských fondů na Čapí hnízdo, mohla už stát v Česku nová klinika. Drogvě závislí a alkoholici a gambleři vážně léčit potřebují, pokud sami chtějí.

-bello-
7. 7. 2017 • 23:35

Tohle si Krampol nezaslouží. Je už starej, stará se o ni a stojí za ní doslova v dobrým i zlým, zatímco ona mu to nijak nevrací.Od alkoholiků je jedině možné utéct a nechat je v tom, když dlouhodobě odmítají pomoc blízkých. Kdyby tohle ale Krampol udělal , ihned by se na něj vrhnul bulvár + ten kus národa, který mu doteď furt jen něco záviděl! Dobrý sousto by pro ně byl ! Krampolová není tak stará, aby to vzdávala, ale jestli měla epilept. záchvaty z chlastu a pořád jí nedošlo, že si fakt sáhla na dno, pak tak prostě žít chce a nehne s ní žádný ústav. Ne, tohle si Krampol nazesloužil.

defakto
7. 7. 2017 • 22:13

... kdysi jsem čet , že Krampolová pobírá invalidní důchod . To ji nejspíš Krampol pomohl získat přes své známé doktory ...

qwertina
7. 7. 2017 • 19:30

antonuis

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.