Svobodová Pizingerová na párty v šatech ze sekáče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svobodová Pizingerová na párty v šatech ze sekáče!

Vendula Pizingerová (dříve Svobodová)na sebe práskla, že má šaty ze sekáče!
Vendula Pizingerová (dříve Svobodová)na sebe práskla, že má šaty ze sekáče! (Foto: Kapka naděje, archiv Blesku)

Absolutně nepřipravená Vendula Svobodová Pizingerová (45) dorazila na vyhlášenou luxusní party ve Varech. Mezi dámami v róbách za desetitisíce si to po červeném koberci vykračovala v šatech za 120 korun! A ještě odcházela bosá...

Na filmový festival přijela po letech jak bez manžela Josefa Pizingera (29), tak přeplněných kufrů s oblečením. Neměla ani šaty, ale vyřešila to návštěvou sekáče. A problém měla i s botami. Už při příchodu všechny informovala o tom, že z večírku půjde bez bot, protože nevydrží dlouho na vysokých podpatcích.
A jak řekla, tak udělala! Bosá s botami v ruce šla po kolonádě až do hotelu. „Dám si po cestě ještě drink a jdu spát,“ smála se ředitelka nadačního fondu Kapka naděje.

Ani se neohřála! Mířila do Toskánska
Vdova po hitmakerovi Karlu Svobodovi (†68) přijela jen kvůli párty UniCredit Bank. V pondělí se vrátila do Prahy, protože ji čeká dovolená s kamarádkou v Itálii. „Manžel je s kamarády na Kamčatce. Syn Kuba na vodáckém táboře a já si budu užívat v Toskánsku. Občas si takhle od sebe odpočineme a je nám dobře. Pak se na sebe daleko víc těšíme,“ prozradila Vendula deníku Aha! své plány.

Další střípky z Varů:

Geislerová jako na trhu
Není jen dobrá herečka, ale taky zdatná obchodnice. Aňa Geislerová (41, na snímku) využila mimořádného zájmu návštěvníků festivalu k propagaci své knížky. U stánku známého internetového obchodu se to hemžilo jako na trhu. Aby ne. Herečka přečetla i pár úryvků z knihy a náramně se u toho bavila. Zájemci ﷯navíc získali zdarma hereččin﷯ autogram.

Chýlková ho tam kopla
Ivana Chýlková (53, na snímku) jezdí na festival sice jen na pár dní, přesto se snaží vidět co nejvíc ﷯filmů. B﷯ěh z kina do kina by dal zabrat i zkušenému sportovci, a tak je potřeba dodržovat pitný režim. Chvíli před promítaním dalšího snímku, který chtěla vidět, herečka stihla do sebe »kopnout« i pořádně ledový drink z vodky a zase utíkala na další projekci.

Kratina vyvedl rodinu
Je jen málo příležitostí v roce potkat Vladimíra Kratinu (65) ve společnosti s celou rodinou (na snímku). Filmový festival je ovšem výjimečná událost, kterou se herec rozhodl dopřát i svým nejbližším. Do lázeňského﷯ města vyvedl nejen svou šarmantní manželku Jitku, ale také dceru Dominiku, která by se jednou ﷯ráda ﷯živila jako filmová produkční.

Čvančarová se uzavřela 
Poté, co její bujný dekolt v růžových šatech na zahajovacím ceremoniálu způsobil největší rozruch, rozhodla se Jitka Čvančarová (39) pro opačnou strategii. Své ženské zbraně nekompromisně zahalila do černých šatů hustě osázenými knoflíky až po krk. Po návratu z kina se její manžel, tanečník Petr Čadek (38, oba na snímku) při rozepínání jistě pořádně zapotil.


Na video s Vendulou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef124
15. 1. 2019 • 06:50

Na šatech ze second handu nevidím nic špatného. Vypadají dobře a já bych nepoznal, že nestály x tisíc. Manželka nakupuje taky v second handu https://www.onlinesekac.cz/ kde mají pěkné oblečení. Člověk ani nepozná, že oblečení není nové.

ivoadler
4. 7. 2017 • 16:22

Nějak docházejí informace, co záslužného Vendula se svou Kapkou udělala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.