Známý o Krampolové: Prakticky vstala z mrtvých... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Známý o Krampolové: Prakticky vstala z mrtvých...

Hana Krampolová měla v krvi 4 promile!
Hana Krampolová měla v krvi 4 promile! (Robert Klejch)

Je to přesně dvanáct dnů, co se manželka Jiřího Krampola (78) ocitla na Psychiatrické klinice Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, kde absolvuje odvykací kúru. A je to nutné! Kolaps Hany Krampolové (56) byl takový, že ji sanitka nejdříve vezla na ARO.

„Prakticky vstala z mrtvých. Když záchranka přijela, horko těžko jí na krku nahmatali tep,“ prozradil deníku Aha! rodinný známý Krampolových.

Trojkombinace
Hanka v ten den prý požila prášky na bolest, potom na spaní a do toho pila alkohol. „Údajně jí v krvi našli čtyři promile alkoholu! To by zamávalo i s obrem... Když ji odváželi, nemohla protestovat. Dobrovolně by asi na detox nešla,“ dodal nejmenovaný zdroj.

Nutný detox
Jakmile ji tedy stabilizovali, lékaři nekompromisně rozhodli, že tady už jde o život, proto je nutný detox. „Hanka díky těm špatným kombinacím prášků dostávala epileptické záchvaty a teď už šlo o život,“ potvrdil Aha! sám herec, který je rád, že se jeho manželka léčí ze závislosti.

Vypila litr vína a 5 panáků?
Aby žena ve věku 56 let a o váze 60 kg měla 4 promile, musela by vypít litr vína a pět velkých panáků tvrdého alkoholu.

Může i zemřít
Pokud má člověk 3 a více promile, má otravu alkoholem a může zemřít při zcela banálních situacích, které by za střízliva hravě zvládl.

Nemohl se soustředit na práci
Krampolovi se ulevilo, Hančiny stavy ho deptaly psychicky. Nemohl se ani pořádně soustředit na práci. Poslední záchvat dokonce proběhl těsně před tím, než odjel natáčet seriál V.I.P. vraždy.

Na video s Krampolovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.