Hrdé mámy Marešová a Decastelo: Chlubí se vysvědčením synů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hrdé mámy Marešová a Decastelo: Chlubí se vysvědčením synů!

Hrdé mámy Marešová a Decastelo!
Hrdé mámy Marešová a Decastelo! (Foto Aha! – Martin Hykl)

Konečně si můžou vydechnout! Poslední školní den včera skončil a děti se těší na prázdniny. Před tím ale musí doma ukázat vysvědčení. Výsledky svých ratolestí se pochlubily i slavné mámy.

Moderátorka Eva Decastelo (38) si skoro pobrečela u prvního vysvědčení syna Michaela (7). Ne kvůli špatným známkám, ale z dojetí! „Samé biče! Já vím, první třída, ale stejně jsem trapně pyšná máma,“ svěřila se.

Pozadu nezůstala ani Monika Marešová(42). Nejdřív se pochlubila fotkami z velkolepého ceremoniálu, při kterém starší syn Kubík (11) oficiálně přešel na druhý stupeň prestižní soukromé školy. „Před tím musel udělat SATS zkoušky, což jsou celosvětové zkoušky všech britských škol, aby je pustili dál,“ popsala deníku Aha! hrdá máma. Školné za rok přitom dělá 300 tisíc korun.

Mladší Matýsek (8) zase dostal své první vysvědčení z česko-anglické alternativní Montessori školy. Místo klasických známek na něm měl slovní hodnocení!

Na video s Decastelo se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.