Šílená smrt kvůli videu pro YouTube: Pedro (†22) si myslel, že kulku zastaví bible! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šílená smrt kvůli videu pro YouTube: Pedro (†22) si myslel, že kulku zastaví bible!

Pedro měl víc kuráže než soudnosti.
Pedro měl víc kuráže než soudnosti. (Foto YouTube, Twitter, Bobbfwed)

Toužili po slávě, teď ji mají. Ale zaplatili za to cenu nejvyšší. Odvážlivec chtěl zaujmout na YouTube videem, na němž po sobě nechá vystřelit, avšak kulka uvízne v listech tlustého encyklopeckého slovníky. Šíleně se ale přepočítal! 

Monalisa Perez (19) a Pedro Ruiz III. (†22) byli šťastná, ač nezvykle mladá rodina. Už v 15 letech Monalisa otěhotněla, ale všechno ustáli a pořád se milovali. Za pár měsíců má Aaliyah dostat bratříčka. Mezitím ale ztratila tátu. A co hůř, viděla to na vlastní oči!

Šílení po slávě
Monalisa s Pedrem měli společnou vášeň: natáčení odvážných videí. Chtěli prorazit jako YouTubeři, ale zatím k tomu měli daleko. Diváckou základnu tak chtěli rozšířit pořádným kaskadérským kouskem.

„S Pedrem zřejmě natočíme jedno z nejnebezpečnějších videí historie. JEHO nápad, ne MŮJ,“ napsala Monalisa s několika smajlíky na Twitter osudného dne. Plán byl prostý: Pedro si na prsou přidrží tlustou encyklopedii a Monalisa do ní střelí. Pedro údajně měl několik zbraní, ovšem zvolil jednu z největších a nejsilnějších pistolí na trhu: Desert Eagle ráže .50 AE (13,9 mm).

Postavil se ani ne půl metru od hlavně a... Kulka mocného kalibru prošla stovkami stránek jako nic a kaskadéra zasáhla do hrudi! Monalisa zvládla zavolat záchranku, leč oživovací pokusy byly marné, v nemocnici jen konstatovali smrt...

Střelkyně skončila v cele, šerifovi vypověděla, že ji ke všemu Pedro přemluvil. Ukazoval jí prý jinou knihu, která kulku zastavila. Odevzdala i natočená videa, policie je však zveřejňovat nehodlá. Za zabití hrozí Monalise maximálně desetileté vězení, čekat se dá ale nižší trest.

Příště bazukou
Svým způsobem Pedro a Monalisa svého cíle dosáhli: píše se o nich po celém světě. Ale převažují spíše negativní a zlomyslné reakce...
* „Jaká škoda, že jste to nevysílali v přímém přenosu!“
* „Příště s bazukou, prosím!“
* „Je to smutné, ale těm dětem takhle bude lépe. S takovými rodiči by určitě nebyli v bezpečí!“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.