Genzer v Tváři? Pérovat ho bude bývalka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Genzer v Tváři? Pérovat ho bude bývalka!

Linda se už nemůže dočkat, až ho bude koučovat.
Linda se už nemůže dočkat, až ho bude koučovat. (Foto Aha! – Marek Pátek, Dana Kolářová, ara)

Už je krůček od podepsání smlouvy! Richard Genzer (50) podle všeho bude hvězdou chystané, čtvrté novácké show Tvoje tvář má známý hlas. Má to ale háček! Pěvecky ho bude koučovat Linda Finková (49), kterou před lety opustil.

Třetí tvář skončila na obrazovkách teprve nedávno, v srpnu se nicméně začne pracovat na další řadě. Smlouvy zatím podepsané nejsou, už teď se ale proslýchá, kdo se chopí mikrofonu. To, že mezi zpívajícími celebritami bude i známý bavič, deníku Aha! nepřímo potvrdila i jeho stále ještě manželka.

Bude to show
„Smlouvy ještě nejsou podepsaný, takže nemůžu nikoho potvrdit,“ řekla nám nejdřív Finková. Záhy ale o účinkování svého bývalého mluvila, jako by to byla jasná věc. „Nikdo si nedokáže představit, jakou udělá show. Co se jeho zpívání týká, není to žádná sláva, protože není žádný Caruso. Zpívá relativně normálně, ale udělá takovou taneční show, že si z něho všichni sednou na zadek. To vám zaručuju!“ řekla deníku Aha! nadšeně Linda.

Jsme v pohodě
Být s ním zase v jedné místnosti pohromadě, jí starosti vůbec nedělá. Naopak. „Pokud by tam byl, tak budu akorát ráda. Víte, jaká bude sranda! My už jsme úplně v pohodě. Pracovně je úžasnej – je to šoumen,“ dodala Finková.

Dokonale klame tělem
Genzer začínal jako tanečník legendární skupiny UNO. Své kreace předváděl i s Armádním uměleckým souborem v Lybii, kde tančil v pevnosti diktátora Muammara Kaddáfího (†69). Po dvaceti letech se v roce 2015 objevil znovu také v muzikálu Dracula.

Na video s Lindou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mekanik
30. 6. 2017 • 10:10

linda a richard tcurákovi.odporní ksichti retardovaní svým egem které v podstatě neexistuje ale oni dvě stupidní hovádka si myslí že jsou někdo.nejste nic lindo a ričrde než trapní šašci plus ten malej skřet suchánek to je taky debil jak barák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.