Ivana Trump: Koho si pozvala na jachtu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Trump: Koho si pozvala na jachtu?

Výrazný potisk šatů od návrháře Roberta Cavalliho plus nápadné náušnice a s nimi stylově nesouznící kolier. Čeho je moc, toho je příliš. Svítivě barevná, 588 000 Kč čítající taška od Domenica Vacca je bezesporu artefaktem, jenž by si však zasloužil doprovodit zcela jiný, naprosto minimalistický model. V tomto outfi - tu je scestným výkřikem.
Výrazný potisk šatů od návrháře Roberta Cavalliho plus nápadné náušnice a s nimi stylově nesouznící kolier. Čeho je moc, toho je příliš. Svítivě barevná, 588 000 Kč čítající taška od Domenica Vacca je bezesporu artefaktem, jenž by si však zasloužil doprovodit zcela jiný, naprosto minimalistický model. V tomto outfi - tu je scestným výkřikem. (Foto Blesk – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl)

Módní návrhář kubánského původu Osmany Laffita (52), který žije v Česku, povečeřel v Praze před několika dny s první manželkou současného amerického prezidenta Donalda Trumpa (71) Ivanou Trump (68). Co spolu řešili?

„Vzpomínali jsme na dobu, kdy byla manželkou současného prezidenta USA. A trochu jsme si povídali o dětství. Mluvili jsme spolu jako kamarádi,“ svěřil se Osmany, podle kterého přišla řeč i na módu.

„Budu mít svoji přehlídku. A tak jsem Ivaně řekl: Sakra, škoda, že nebudeš na mojí show,“ prozradil umělec. Ten na své kamarádce obdivuje, s kolika kufry stále cestuje po světě. „Většinou sebou táhne hodně večerních šatů a podle nálady a prostředí se pak obléká, prostě na co se cítí,“ vyprávěl Osmany.

Podnikatelka Ivana Trump, rozená Zelníčková, během večeře pozvala návrháře na svou jachtu do francouzského letoviska Saint-Tropez. „Řekla mi, že se z Prahy vrátí do New Yorku, zabalí si a poletí do Saint-Tropez. Ona mi nabídla, jestli tam nechci být s nimi, ale omluvil jsem se, že pracuji a dělám přehlídku,“ dodal Laffita v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Byl jí na svatbě
Laffita se zná s Trumpovou už dobrých 20 let. Podnikatelka byla hostem řady jeho přehlídek, on byl zase hostem její svatby s italským hercem Rossanem Rubicondim (45) v roce 2008 na Floridě. Rok poté se ale rozvedli!

Na video s Ivanou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.