Obrovský trapas Bendové: Nesmírně jsem se styděla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Obrovský trapas Bendové: Nesmírně jsem se styděla!

Alice Bendová se styděla za podprsenku.
Alice Bendová se styděla za podprsenku. (Profimedia)

Nádherná Alice Bendová je snem mnoha mužů. Sama herečka však přiznala, že i ona v dospívání trpěla mindráky. Dokonce prozradila, kdy se nejvíc styděla.

Tenhle nepříjemný zážitek si Alice Bendová pamatuje jako dneska. Tehdy se hrozně styděla, že už nosí podprsenku, kterou dostala od mámy. „Byla jsem v prváku a jeli jsme na chmel,“ prozradila herečka s tím, že tehdy měla podprsenku jediná. Nebyla vůbec hezká, naopak, příšerná byla a já jsem si ji schovávala pod polštářem,“svěřila jedna z nejkrásnějších českých hereček s tím, že tehdy byla opravdu hloupá, protože holky ji tam tehdy našly.

„Ježíš, podívejte se, kdo tady něco tak hrozného nechal,“ prozradila, co na tehdy její spolužačky říkaly, a dodala, že tehdy se opravdu strašně styděla. Dokonce zapřela, že podprsenka je její.

 Alice Bendová o partnerovi: Nejradši má, když před ním chodím nahá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
7. 7. 2017 • 10:34

Nádherná?????????????? Snem mnoha mužů? A ten šeredný bradavičnatý chlap s obrovským křivým rypákem a pleškou je kdo???? Pan Benda? ;-D ;-D

krat5
6. 7. 2017 • 18:43

Proboha, co je na té Bendové nádherné? Vysvětlete to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.