Kam je to vedro dohnalo? Chlapi nosí sukně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kam je to vedro dohnalo? Chlapi nosí sukně!

Chlapi nosí šaty!
Chlapi nosí šaty! (Foto Twitter/Joey Barge)

Venku padají teplotní rekordy, čemuž lidé pochopitelně přizpůsobují i oblečení. Jenže ne ve všech firmách je povoleno nosit kraťasy... Když kvůli nim jistého Joeye Barge poslal šéf domů, vyřešil to originálně – vrátil se v dámských šatech!

Přestože Joeyovy kraťasy měly decentní tmavě modrou barvu a vzal si k nim černou košili, šéfovi call-centra v britském Bathu nepřipadalo jeho oblečení dostatečně reprezentativní.


Mladík neuspěl ani s argumentem, že ženy sukně končící nad koleny nosit smějí a muži jsou v tomto ohledu diskriminováni. Rozčílený nadřízený ho zkrátka poslal domů převléct! Místo aby pokorně vytáhl ze skříně dlouhé kalhoty, vytasil se Joey s další provokací – vzal si na sebe černo-růžové dámské minišaty!

Ty jsou přece v práci dovoleny...
Dle očekávání šéf Joeye opět poslal domů. Svým odvážným kouskem ale dosáhl svého – nadřízený upravil firemní »dress-code« a umožnil mužům nosit alespoň tříčtvrteční kalhoty. Budou-li mít ovšem decentní barvu...

A není v tom sám:
Autobusáci v sukních!
Proti nošení dlouhých kalhot protestují i francouzští řidiči autobusů. I jim jsou kraťasy v práci zapovězeny, přišli tedy na šichtu v sukních!



Přečtěte si
ivoadler
24. 6. 2017 • 15:49

Někde jsou sukně (lava lava) u mužů normální. Stejně chlapi nosí kalhoty až od té doby, kdy začali jezdit na koních. Před tím obě pohlaví nosily hadr kolem boků.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.