Policie zatýkala: Šťára u prezidenta i Jágra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policie zatýkala: Šťára u prezidenta i Jágra!

Lesní správa Lány.
Lesní správa Lány. (Foto: ara)

Na lov do prezidentského revíru v Lánech vyrazili včera po ránu policisté zabývající se organizovaným zločinem! A šli po „vysoké“ - tedy po manažerech, kteří měli co do činění s veřejnými zakázkami. Kriminalisté navštívili i pražské sídlo firmy Energie-stavební a báňská a.s. v jejímž vedení jsou otec a sestra hokejisty Jaromíra Jágra.  

Už v pět hodin ráno zapáskovala policie dům ředitele Lesní správy Lány, příspěvkové organizace Kanceláře prezidenta republiky. V případu jde zřejmě o tendr na obnovu břehů v okolí Lán, například břehů u vodní nádrže Klíčava za více než 191 milionů korun. Firma Energie měla na starosti první etapu revitalizace břehů.


Vrchní státní zástupkyně v Praze Lenka Bradáčová Aha! potvrdila, že v souvislosti s případem jsou zadržené tři osoby. Mezi nimi je údajně i Miloš Balák, ředitel Lesní správy Lány.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.