Zoufalou Halinu vytáčí nadváha: Copak jsou Češi tak strašně pitomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalou Halinu vytáčí nadváha: Copak jsou Češi tak strašně pitomí!

Halina Pawlowská se pořádně rozohnila.
Halina Pawlowská se pořádně rozohnila. (Foto: Herminapress.cz)

Moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (62) se rozhodla upozornit na to, že je na ní mnoho zajímavějších věcí, než je její nadváha. Pořádně se rozohnila, je ale jasné, že má pravdu.

„Strašně mě nebaví se bavit o mé nadváze!!! Copak si na ni lidi už nezvykli? Copak jsou Češi tak strašně pitomí, že pořád chtějí slyšet to samé a posmívat se někomu, kdo vybočuje z normy?“ rozohnila se Halina Pawlowská a začala hned vysvětlovat, kvůli čemu by si jí lidé měli všímat spíš.

„Hůůů, založila jsem tři časopisy, mám tři TýTý za nejúspěšnější televizní pořad, Českého lva, jsem jednou z nejčtenějších českých spisovatelek…,“ připomněla své úspěchy a dodala, že kromě toho ještě vystupuje s One woman show a založila módní značku. Svou nepřehlédnutelnost si uvědomuje moc dobře. „Vím o tom,“ zakončila a dodala, že si ze sebe ráda dělá legraci, ale některé pokusy upozornit na její nedostatky považuje za trapné.

Halina Pawlowská na křtu své nové knihy Ulovila jsem ho v buši.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jajas
2. 7. 2017 • 19:23

A vy jste pitomá Češka! Mně zase vytáčí, jak můžete s takovou nadváhou vařit v televizi. Pořadů s vařením je strašně moc, a ten váš kdyby nebyl, svět hlady neumře. Navíc mně vytáčí, když jsem se párkrát s údivem chvíli dívala, jaké recepty vaříte! Sádlo, škvarky, smetana, šlehačka, knedlíky, hromady cukru, špek nebo anglická....to si jako vážně myslíte, že si to někdo uvaří? Na mně to opačně! Vždy, když jsem Vás sledovala jsem neměla hlad ani chuť na nic, když jsem viděla ty vaše tlusté prstíky, ruky s třepajícím se sádlem a sledovala, jak tam málem ležíte na pultě, protože nejste schopna ustát tu svoji váhu.... Proč to děláte? Tak si pište nebo dělejte nějaké hovory s hosty, kde aspoň sedíte. Ano, dokázala jste dost, což Vás ovšem neopravňuje to stále připomínat a vnucovat se lidem v TV. Takže si dělejte nové věci, ale prosím Vás, nevařte a neukazujte se v TV. Děkuji.

defakto
26. 6. 2017 • 20:48

... at nám raději Halina prozradí kolik vlastně váží , ale to bude problém zjistit , osobní váhy na její hmotnost se nevyrábí , to by se asi musela nechat zvážit někde na nákladní váze na nádraží , nebo na letišti.

anka
26. 6. 2017 • 18:56

Pani Halina ma pravdu, to ze je tlusta a nici si tak sve zdravi, je jeji problem, jeji rozhodnuti, jeji vec a nam do toho nic neni. My bychom ji meli predevsim hodnotit ne tak jak vypada, ale jaka je a co v zivote dokazala. A kloubouk dolu, dokazala toho v zivote docela dost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.