Dcera Filipové poprvé o její nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera Filipové poprvé o její nemoci!

Lenka Filipová s dcerou Lenny jsou sehraná dvojka!
Lenka Filipová s dcerou Lenny jsou sehraná dvojka! (Foto: Martin Hykl)

Minulý týden zděsila fanoušky zpráva o nemoci zpěvačky Lenky Filipové. Kvůli nemoci si musí dát dokonce až roční pauzu! Největší oporou jí je prý její dcera Lenny, která letos získala pět hudebních cen Anděl.

,,Jediný, kdo může o nemoci mluvit, je ona sama. Každý se s tím vyrovnáváme jinak a někomu pomáhá být se svou nemocí o samotě,“ řekla Lenny. Jejich vztah je podle všeho naprosto ukázkový, podporují se, mají se rády a ve všem si pomáhají.

,,Vždy jsme byly s mámou silná dvojka, vždy jsem ji obdivovala, jaká je bojovnice. Prvně byla v muzice a teď je pro mě bojovnice i v životě…Ať už má jedna z nás chřipku nebo něco jiného, nikdy se k sobě neotočíme zády. I když třeba o nemoci spolu nemluvíme,“ svěřila se Blesku dcera známé folkové zpěvačky.

,,Nejsem z těch lidí, kteří by to chtěli vykřikovat do světa. Je mi líp, když to vím jen já, a nechci lidem sdělovat svou diagnózu. Na pódia se vrátím v prosinci. Zdravá a plna sil,“ řekla Blesku Filipová, která se jinak nechce ke své nemoci na veřejnosti vyjadřovat, své soukromí si ráda hlídá a na sdělování důležitých věcí má jiné parťáky, například právě svojí dceru Lenny, která sklízí úspěch v hudební branži i v zahraničí.

Na video s Lenny Filipovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
21. 6. 2017 • 08:55

Pdobní ano, ale mladá je nafrněná a ve zpěvu zazdila svoji rodnou řeč. Prý bude zpívat jedině anglicky a kdo holt nerozumí má smůlu. Ona má soukromou školu v angličtině, budiž ji přáno, ale pořád ji to neopravňuje být nafrněná a ukazovat někde prstem. Její maminka bylo skromná a milá při svých vystoupeních.

jiriforman
20. 6. 2017 • 17:55

Doufám, že to myslíš ironicky. Jinak by jsi byl dost velký blb.

ivoadler
20. 6. 2017 • 14:41

Jsou si hodně podobný, aspoň fyzicky. Ale Lenny by nemusela být tajemná jako hrad v Karpatech. Nic o ní nevíme, kromě toho, že zpívá. Neinformovat o sobě posluchače beru jako pohrdání jimi. Kopnul bych ji do pr dele.

IngKecner
20. 6. 2017 • 14:38

Zkus ráno lež do oěhu dáti, večer se k tobě jako pravda vrátí Lidi překrucují, někdy proto,že špatně pochopili, jindy úmyslně. Ale když o vás nic nevědí, tak si něco vymyslí, takže je vlastně i jedno, jestli si budete soukromí chránit , nebo nebudete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.