Potupa pro českou slavici: BÍLÁ VE SLEVĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Potupa pro českou slavici: BÍLÁ VE SLEVĚ!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Alexandr Malachovský, Lukáš Fronk, archiv Blesku)

Šok! Lístky na Lucii Bílou (51) nabízejí pořadatelé jejího brněnského koncertu se slevou. Ztratili snad fanoušci o Českou slavici zájem? Deník Aha! zjistil, že jde o vážný problém, do kterého už vstoupil management zpěvačky.

Do redakce doputovala z Brna fotografie plakátu na koncert Bílé v Sono Centru, který proběhne letos 14. prosince. Mimo jiné je na něm napsáno: Sleva 10 %, rozvoz vstupenek zdarma. Plakát působí, jako by se vstupenky na adventní vystoupení v rámci turné Bílé Vánoce neprodávaly.Jen pro upřesnění, nejlevnější lístky přijdou na 699 korun, VIP pak na 1499 Kč, což není zase tak přemrštěná cena. Když ale vezmete celý balík a před koncertem ho střelíte bez 10% slevy, něco málo na tom jako překupník trhnete...

Otázkou je, jak se lidé na Lucii pohrnou.Míst je dostPravda: Podle zjištění na serveru Ticketpro zbývá v předprodeji na tento koncert ještě mnoho lístků. Je ale teprve začátek léta, což ještě neznamená, že není o zpěvačku zájem. „Děkuji za upozornění, ty plakáty jsem neviděl. Budu to s pořadatelem řešit,“ napsal deníku Aha! manažer zpěvačky Jiří Kouble. 

Problémy s O₂ arenou

Potíže, ale jiného typu, měla Bílá na podzim se dvěma vyprodanými koncerty v pražské O₂ areně. Pár hodin před začátkem prvního totiž obě vystoupení kvůli zánětu průdušek zrušila. Mnoho fanoušků tehdy svým rozhodnutím naštvala. Koncerty se nakonec konaly v náhradním lednovém termínu. 


Lucie Bílá mluví na videu o svém příteli: Co mají společného?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
19. 6. 2017 • 20:01

Nemůže být nejúžasnější věčně. Ale já jsem ji nemusela nikdy.

antonuis.j
19. 6. 2017 • 14:46

jity
19. 6. 2017 • 13:10

Jo všechno jednou končí i koze přejde bzíkání.

crossby66
19. 6. 2017 • 11:59

Po ukončení spolupráce se Soukupovými, jde dolů a ještě níž. Žije z podstaty minulosti. Kdo si její písničky zabrouká? A zapamatovat si těžký, nic neříkající a nesmyslný text? Ty tam jsou doby, když... No hold stárneme všichni, ale "slavíci" to mají problematičtější než my co po nich netoužíme. Bože, jak se mám fajn. DÍKY.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.