Andrlová má zdravotní problémy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Andrlová má zdravotní problémy

Ivana Andrlová se na vlastní pohřeb nepřišla podívat.
Ivana Andrlová se na vlastní pohřeb nepřišla podívat. (Foto TV Barrandov, ara)

Herečka Ivana Andrlová, kterou si snad každý pamatuje z pohádky Princové jsou na draka, není zrovna nadšenou sportovkyní. Bolest zad ji ale přinutila k pohybu a vy si můžete přečíst, čím svá záda zachraňuje…

,,K cvičení mě přivedly poměrně kruté bolesti zad a vědomí, že když pro své tělo něco neudělám, přestane sloužit, nebude věčně fungovat jen samospádem. Dostala jsem se k Ivaně Davidové, která cvičí pilates, a shodly jsme se na tom, že to by mohla být správná cesta na moje záda a všechny bolavé věci, které mě trápí a které jsou mimo jiné důsledkem ježdění v autě.

V autě totiž prosedím hodiny a hodiny a najezdit měsíčně několik tisíc kilometrů po D1 není zrovna ozdravovna… Chodím ráda cvičit sama, ale dohled potřebuju a vítám. Člověk si může cvičit celé hodiny, ale může to dělat špatně a naopak si ublíží. A na to je trenér. A i když jsem v životě velmi činorodá, jsem přírody líný člověk, jako asi většina z nás. Takže vítám pevnou ruku nad sebou.

Když nad vámi někdo a stojí a počítá, ať už do dvaceti nebo do padesáti, je vám to vlastně trapné vzdát, abyste nevypadal jako nějaký ubožák,“ odpověděla Andrlová na otázky ve speciálu Blesku. 

Na video s Ivanou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.