Šílenec napadl vrátného: Zaútočil dvěma noži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šílenec napadl vrátného: Zaútočil dvěma noži!

Násilník skončil na zemi s pouty na rukou. Nože (nad ním) mu strážníci vzali.
Násilník skončil na zemi s pouty na rukou. Nože (nad ním) mu strážníci vzali. (Foto MP Děčín)

Uprostřed noci vběhl do areálu děčínského dopravního podniku muž se dvěma velkými kuchyňskými noži. Vrátného vyděsil k smrti. Zasáhnout museli strážníci.

„Jestli nechceš, abych ti ublížil, kliď se,“ křičel násilník, který si údajně přišel do dopravního podniku dobít kredit na telefon. Vrátný ho poslechl, schoval se a přivolal strážníky. Ti se pokusili silně rozrušeného útočníka přesvědčit, aby nože odložil, ale marně. Využili proto chvíle, kdy se otočil, a odzbrojili ho. „Muž se ale i nadále choval agresivně, stále se snažil hlídku napadat, strážníci mu proto nasadili pouta,“ uvedl ředitel děčínské městské policie Marcel Horák.


V současné době je útočník v nemocnici, kam byl převezen vzhledem ke svému psychickému stavu. „Nikomu neublížil, nikdo nebyl zraněn,“ uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová. Dodala, že případ policisté vyšetřují jako nebezpečné vyhrožování.

Autor: 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.