Víkend plný svateb: Brali se sportovci i televizní hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Víkend plný svateb: Brali se sportovci i televizní hvězdy!

Víkendový svatební maraton!
Víkendový svatební maraton! (Foto ara)

Víkendový svatební maraton! Z Adély Banášové je paní Vinceová, Hokejový kouč Růžička se oženil s těhotnou Marií a Kobzanová s Frolíkem na svatbě hokejového parťáka Smoleňáka.

Z Adély Banášové je paní Vinceová!
Vdala se hned dvakrát!

Z nejoblíbenější slovenské moderátorky Adély Banášové (36) je paní Vinceová. Hned dvakrát řekla o víkendu »ano« o 10 let mladšímu moderátorovi zpravodajství Viktorovi. Poprvé v pátek na utajeném obřadu a podruhé v sobotu před svými přáteli. Celou svatbu provázela ta nejpřísnější bezpečnostní opatření.

Hokejový kouč Růžička se oženil s těhotnou Marií

Veselka bez dětí!

 

Slzy tekly proudem jako z vodopádů. I takovému tvrďákovi, jakým je hokejový trenér Vladimír Růžička (54), se leskly oči, když si bral těhotnou lásku Marii (28). Jedna věc mu však kazila radost – vlastní děti, které ho ignorují.
Růžička se totiž na Červeném Hrádku ženil pouhých 16 měsíců poté, co mu na rakovinu zemřela manželka Eva (†53). V posledních dnech jejího života byly u ní její děti Vláďa (28) a Evička (34), to hokejová legenda a olympijský vítěz z Nagana už pálil za jinou. A to mu potomci nemohou odpustit!
Byť spolu oba Růžičkové válí v Chomutově (starší jako kouč, mladší jako útočník), jsou si cizí. „Jsme ve vztahu trenér – hráč,“ přiznal před časem junior. A byť obě Růžičkovy děti pozvání na sobotní svatbu dostaly, do přísně střeženého zámeckého areálu nepřijely.
»Růža« nad tím ale nakonec mávl rukou a obřad si naplno užil. Dokonce i on byl naměkko, což mu rozhodně není vlastní! „Ještě nedávno jsem si vůbec nedokázal představit, že bych se měl znova oženit a mít další dítě. Ale tohle všechno se po určitých životních událostech změnilo, když jsem poznal Marušku. Teď jsem moc šťastný,“ rozplýval se po svatbě.

 

Stylista Gruntorád kritizuje novomanžele:
Jedno velké faux pas!

 

Před svatbou si Růžičkova Marie své šaty pochvalovala. Přestože je v pátém měsíci těhotenství, líbilo se jí, že nemusí brát ohled na své bříško. „Ještě je malé,“ culila se. Jenže známý stylista Martin Gruntorád novomanžele pořádně zkritizoval. Od hlavy nevěsty až k patě ženicha!
„Nevěsta měla naprosto nevkusný účes s tvrdým líčením a špatně vybranými šperky. Přiznání nápadného tetování je v den svatby stejné faux pas jako u manžela bílé boty,“ zpucoval Růžičkovi. Co všechno jim vytkl?

 

„Naprosto nevkusný účes!“

 

„Tvrdé líčení!“

 

„Špatně vybrané šperky!“

 

„Nevhodně zvolené šaty s přiznáním nápadného tetování!“

 

„Prstýnky evokují 80. léta!“

 

„Bílé boty jsou faux pas!“

 

„Laciný lesk obleku!“

 

„Nesprávně dlouhé rukávy!“

 

Kobzanová s Frolíkem na svatbě hokejového parťáka Smoleňáka
Michale, kdy do toho praštíme my?

Sobota, to byl den hokejových svateb! Kromě Růžičky se ženil i jeho někdejší svěřenec z nároďáku Radek Smoleňák (30)!
Urostlý útočník Slovanu Bratislava si na moravském zámečku Smraďavka vzal missku Hanu Věrnou (28), u čehož nemohla chybět jeho »kladenská mafie« v čele s Jakubem Voráčkem! A protože slivovička tekla proudem, hokejisté byli ve svém živlu. Třeba dalšího rodáka z Kladna Michaela Frolíka (29) si proto jeho dlouholetá partnerka Diana Kobzanová (35) musela pořádně hlídat, aby »nezlobil«. „A kdy do toho praštíme my, Míšo?“ jako by mu modelka na svatbě šeptala do ouška...

Na video s Banášovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
dell49
12. 6. 2017 • 14:07

A kdepak máme moudroprdu dell,že b konečně makala?

tenerife
12. 6. 2017 • 11:14

Mladá paní Smoleňáková a Vinceová byly moc hezké nevěsty, moc jim to slušelo,mladá paní Růžičková mě šokovala tím, že si nevzala šaty s dlouhým rukávem a bylo vidět tetování, dosti nevkusné. Všem třem párům přeji pohodový a šťastný život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.