Vdova Gregorová: Zbavila se dědictví po Radkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vdova Gregorová: Zbavila se dědictví po Radkovi!

Principálka Hana Gregorová (64) prodala divadlo, které třináct let nese jméno jejího manžela, včetně značky a názvu.
Principálka Hana Gregorová (64) prodala divadlo, které třináct let nese jméno jejího manžela, včetně značky a názvu. (Foto Aha! – Pavel Machan, Michal Protivanský, Karel Kopáč)

Rána z čistého nebe. Tak na herce i techniky Divadla Radka Brzobohatého zapůsobilo, když jim principálka Hana Gregorová (64) oznámila: „Jsem teď jedna z vás. Budu tady už jenom hrát...“

Vdova po oblíbeném herci se dlouho držela, i když si často stěžovala, že provoz ji stojí spousty sil. „Motivace byl Radek a když zemřel, uvažovala jsem, že divadlo zavřu. Ale pak jsem si řekla, že to by se mu nelíbilo, že by to nechtěl. Že zkrátka v životě nic nejde jako po másle,“ řekla Gregorová před třemi lety.

Navíc, jak na jevišti, tak v zákulisí viděla svého Radka, připomínala si všechny hezké společné chvíle. Vždyť tady připravila po obřadu ve strašnickém krematoriu i smuteční hostinu. Nedokázala se kvůli tomu vysněné scény, kde hraje také jejich syn Ondřej Brzbohatý (34) a dále třeba Petr Oliva (74), Dagmar Čárová (59) či David Gránský (25), zbavit... Dnes je ale všechno jinak! Dnes je ale všechno jinak! Principálka kývla na nabídku a předala vedení divadla někomu jinému.

Nikdo z personálu přitom neměl o tom, co chystá, do poslední chvíle ani tušení. „Paní Gregorová nás svolala a postavila nás před hotovou věc. Byl to šok! Jak takhle před divadelními prázdninami budeme shánět práci?“ hořekují zaměstnanci. Gregorová do uzávěrky dnešního vydání Aha! nezvedala telefon ani nereagovala na sms zprávy. Neodpověděla tak na otázku, co za jejím rozhodnutím stojí. Zda chce mít víc času na mladého milence Ondřeje Koptíka (32), nebo ji přestalo bavit marně bojovat s pražským magistrátem o dotace.

Funguje 13 let
V roce 2003 vyhrála Hana Gregorová se svým projektem výběrové řízení a získala prostory v pražské Opletalově ulici, kde dříve působilo Divadlo hudby. Po rozsáhlých rekonstrukcích vzniklo o rok později Divadlo Radka Brzobohatého. Vedle divadla je zde také kavárna a restaurace.

Na video s Gregorovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
11. 6. 2017 • 05:40

Preco zbytocne urazas? Ten ksicht budes mat rovnako zmackany ako ona(ak ho uz aj nemas)len dockaj casu. Kazdeho to caka,a ani ty nie si vynimkou.

defakto
10. 6. 2017 • 23:24

... Gregorová jednoducho stárne a sil jí ubývá , mladý gigolo ji taky něco stojí , tak nakonec prodala divadlo . No a co má bejt , na ty hovadiny co tam hráli se i tak nedalo dívat !

qwertina
10. 6. 2017 • 10:22

aveneta

aveneta
10. 6. 2017 • 09:51

Ani se nedivím....chce si užít klidného a bohatého závěru života. Skutečnost je taková, že prostě půjde tzv. do krechtu, tedy, jí čeká smrt jako každého člověka a tak si závěr chce užít co se dá, ikdyby byla "cudná vdova stejně skončí v onom krechtu a neštěkne po ní ani pes....tak ať si užívá života dle svého gusta.

havran2
10. 6. 2017 • 09:34

Ksicht má zmačkaný jak pytlík od buráků,tak nevím proč se pořád tak ráda ukazuje ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.