Většinu orgasmů, které mám, si dělám sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Většinu orgasmů, které mám, si dělám sama!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, žiji s partnerem už 7 let a za tu dobu co jsme spolu, můj partner razantně přibral. Začal po mě v posteli také chtít věci, které nemám ráda, například anál a nebo olizování jeho varlat a análního otvoru, dělám to, protože ho miluji. Mě samotnou náš sex již delší dobu neuspokojuje, partner mě přestal přitahovat a beru náš sexuální život už spíš jako úkol, který musím splnit. Většinu orgasmů, které mám, si dělám sama. Když chci s přítelem na toto téma mluvit, tak se buď rozčílí anebo mi řekne, že se mi pořád něco nelíbí. Pořád ho miluji a chtěla bych náš vztah zachránit. Jak to mám udělat?

Dobrý den, pokud s Vámi partner není ochoten mluvit o Vašem sexuálním životě, bude to celkem oříšek. Zvláště jestli si zvykl na to, že pro něj uděláte všechno, co si řekne, bude těžké ho to odnaučit. Dobré by bylo začít s tím, že mu opravdu na rovinu řeknete, že určité věci dělat nechcete, že vám to nepřináší žádné uspokojení anebo vám to opravdu vadí. Řekla bych mu také, že se většinou musím potěšit sama. Chlapi jsou ješitní a mělo by to dát ránu jeho egu. Pokud je partner výbušný a rozčiluje ho bavit se o těchto věcech, zkuste se s ním o problémech bavit hned po sexu, bude uvolněnější a přístupnější.

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.