Návrat RAKOVINY! Anna K: »Rozhodně se hodlám uzdravit!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Návrat RAKOVINY! Anna K: »Rozhodně se hodlám uzdravit!«

...
... (Martin Linhart )

Zákeřné chorobě se zpěvačka postavila už před osmi lety, teď se ta bestie bohužel vrátila! "Máte v prsu nový nádor!" zněl verdikt lékařů, který se dvaapadesátiletá Anna K dozvěděla před pár dny. 

Nádor se našel při preventivní prohlídce. „Díky tomu, že jsem na ni šla, je má šance na uzdravení velká. A já se tedy hodlám rozhodně uzdravit. To mi můžete věřit!“ svěřila se Anna K. „Jinak vzhledem k agresivitě mého nálezu by mé vyhlídky asi nebyly bůhvíjaké,“ řekla Blesku statečná zpěvačka, která začala okamžitě podstupovat chemoterapií.

„Samozřejmě mě čeká dlouhé léčení, které bere sílu, ale nepočítám s rušením letních koncertů a festivalů. Moc mi to, že jsem mohla před lidi v době mé první nemoci, pomáhalo. Věřím, že to velmi pomohlo i mému uzdravení. Ta obrovská podpora a neuvěřitelná energie z lidí pod pódiem. Hudba je lék, a to si nedám nikdy vymluvit. Právě dokončujeme klip k mému poslednímu singlu Co mi za to dáš, těším se z každého krásného dne. Budu se prostě snažit dělat vše, co odvede mé myšlenky někam do světla a pozitivních věcí,“ dodala umělkyně v rozhovoru, který najdete už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU.


Anna K na Slavíkovi: Víc mě to táhlo na StarDance, přišla jsem kvůli desce!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
rezacek
8. 6. 2017 • 09:14

Nepřeji jí nic zlého, jen aby to téhle naduté primadoně trochu srazilo hřebínek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.