Neuvěřitelná proměna Doležalové ze StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Neuvěřitelná proměna Doležalové ze StarDance!

Marie je sice herečka, ale okamžitě by mohla dělat modelku.
Marie je sice herečka, ale okamžitě by mohla dělat modelku. (Foto pro Aha!: Hair studio Honza Kořínek, ara)

Kadeřnický maraton a pozdvižení v londýnských ulicích. To má na svém kontě Marie Doležalová (30). Kvůli focení extravagantních účesů ji česali 12 hodin. A ještě se převlékala na ulici.

Herečka zažila jedno ze svých největších focení v životě. V Londýně strávila čtyři dny a vyzkoušela si hned několik různých podob. „Bylo to opravdu náročné focení. Musela jsem vstávat brzy ráno, protože mi klidně dvě, možná tři hodiny krepovali vlasy. A to byl jenom začátek, pak ještě přišlo líčení, přesun do města a celý den na place,“ vzpomíná herečka, kterou doprovodil i její přítel, tanečník Marek Zelinka (30), se kterým se dala dohromady během soutěže Star-Dance.

„Myslím si, že Marek si Londýn užil. I si ho trochu prohlédl, projel se na kole a já jsem slyšela jen: Zvedni hlavu, otoč hlavu a zavři oko, otevři oko, usměj se, nesměj se a stoupni si o kousek dál, pojď si to převléct, ještě to vydrž, pojďte rychle, padá nám světlo,“ vzpomíná Marie na focení extravagantních účesů pro kadeřníka Honzu Kořínka.

 Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.