Přiznání Ládi Hrušky (39): Koupil jsem si zámek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Přiznání Ládi Hrušky (39): Koupil jsem si zámek!

Láďa Hruška snad skupuje celý Městec?
Láďa Hruška snad skupuje celý Městec? (Foto Aha!: Daniel Černovský, archiv L. Hrušky, ara)

A teď si vás koupím všechny! Jako by se král kuřecích kůžiček a sběratel levných receptů rozhodl skoupit celý Městec Králové. V rodném městě už Láďovi Hruškovi (39) říká pane jedna historická nemovitost. Teď si k ní ještě pořídil, jak sám říká, zámeček!

Zatímco první objekt vypadá, že se zřítí s prvním větším zafoukáním větru, na druhé nemovitosti mistr vychytávek nešetřil. „V Městci jsem si koupil takový zámeček, ještě než jsem vůbec udělal projekt na ten první dům,“ prozradil deníku Aha! Hruška. „Zámeček je v dobrém stavu, takže uděláme koupelnu, kuchyň, vstupní dveře a můžeme se nastěhovat,“ pochvaloval si. Láďa přitom nemyslí jen na sebe – novou adresu chce sdílet s rodiči a bratrovou rodinou. Na kolik ho celá ta paráda přišla, ale říct nechtěl: „O penězích se nerad bavím, kazí přátele a charakter.“

Jasno má i v tom, jak naloží s prvním domem. „Bude z toho cukrárna, kavárna a pekárna,“ odtajnil nám své podnikatelské plány. Příliš peněz do barabizny na spadnutí ale investovat neplánuje. „Musel jsem změnit plány na přestavbu toho starého objektu a projekt finančně velmi osekat. Lidi se můžou těšit na příští rok, kdy budou moct do barabizny přijít na to kafe a zákusek. Hodně jsem to osekal, takže tolik práce tam nebude,“ míní Hruška.

Kolik utrácí za jídlo? Za polévku dá i 200!
Sběratel levných receptů si v kuchyni rád dopřeje. „Nejradši nakupuju suroviny v akci, hlavně krevety a hovězí. Když to dochází, tak to hodím do mrazáku,“ řekl nám na křtu nové kuchařky s názvem Revoluce v grilovaní. Do peněženky se nebojí sáhnout ani v hospodě. „Když jdu do restaurace, tak na cenu nekoukám. Na steak si rád zajdu. Chodím hodně k Vietnamcům, tam utratím dvě stovky za polívku a nesmažený závitky. Obvykle za sebe vydám tak pět set korun,“ popsal Láďa své stravovací návyky. Umí se ale rozšoupnout ještě víc! „Naposledy jsem zaplatil raut bráchovi, když se mu narodil syn. Stálo mě to 16 tisíc,“ dodal.

Šikovný Láďa Hruška vás tentokrát naučí, jak si vyrobit praktický košíček na kolíčky z obyčejné PET láhve.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fouk.si
3. 6. 2017 • 08:48

Jooo to já mám zámků několik, jeden super na kole.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.