Znáte hit letošního léta? TuTu sukně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Znáte hit letošního léta? TuTu sukně!

 (www.different.cz)

Tylové nebo ,,tutu“ sukně jsou letošním must-have kouskem sezóny. Na tutu sukně jsme si na české módní scéně museli zvyknout, protože se jedná o módní výstřelek, který potřebuje trochu odvahy, ale také módní vkus. To, že si většina tylové sukně spojí s baletkami je už jen přežitek. Nebojte se je nosit, poradíme vám jak na to. 

TuTu sukně jako stylovka

Když se řekne tutu sukně, pravděpodobně si vybavíte extravagantní outfity oblíbené novinářky Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě, kterou jsme za její módní výstřelky obdivovali. Nicméně v dnešní módní době se takových kousků nemusíte bát ani vy. Tutu sukně se prostě nosí, a to hned na několik způsobů.

Ať už zvolíte elegantní nebo sportovní verzi outfitu, podpatky nebo tenisky, chybu neuděláte. Záleží pouze na délce a barvě vaší TuTu sukně. Pokud máte postavu ,,hrušky“, zvolte sukni delší, v minimální délce pod kolena, pokud máte postavu ,,jablka“ volte TuTu sukni kratší, aby vynikly vaše přednosti.

Tylovou TuTu sukni můžete nosit v pase i na bocích, záleží jaký vršek zvolíte. Pokud jednoduchý top na tělo, vyneste ji do pasu, zvýrazní váš útlý pas, schová širší boky a odhalí štíhlé nohy. Máte-li chuť na sportovnější verzi outfitu, doplňte jednoduchý top nebo tílko džínovou bundou. Bílé Converse celý outfit doladí k dokonalosti.

Ony Conversky jsou celkově skvělým obutím k zajímavým sukním. Jednoduchým tahem tak vytvoříte sportovně elegantní outfit, ve kterém projdete celé město a přitom se nebudete potit a bude vám opravdu pohodlně. Tenisky Converse v bílé barvě se prostě hodí ke všemu. Ale zpět k sukním.

Chcete-li vypadat elegantně, zvolte top ve stejné barvě sukně – tzv. monochrome outfit, stáhněte ji na boky a obujte boty na podpatku nebo na klínku. Ideální délkou disponuje tylová sukně Deha. Italská značka Deha představuje totiž stylové, pohodlné a nadčasové kousky, inspirované místními baletkami a tanečnicemi. Proto jsou tutu sukně od Dehy jasnou volbou.

K takovému elegantnějšímu outfitu se zase hodí balerínky Zaxy nebo Melissa. Značka bot Zaxy (dříve se jmenovala Mel) je vlastně mladší sestřičkou voňavých plastových luxusních bot Melissa. Boty Zaxy jsou levnější, ale přitom jsou podobně pohodlné a jejich designy se prostě nikdy neokoukají. Sháníte-li opravdu originální boty, prohlédněte si kolekci Zaxy. Nebudete litovat a do téhle plastové módní chuťovky se prostě zamilujete. K tylové TuTu sukni tedy jasná volba.

TuTu sukně mají většinou širokou gumu, která se nezařezává do těla, a tak ji můžete nosit jak v pase, tak i na bocích. Tylové sukně jsou zkrátka krásné, ženské, opticky tvarují postavu a nosit je můžete na jakékoliv příležitosti, ať už do města nebo na svatbu. Což vědí i holywoodské princezny.

Ty nejoriginálnější módní kousky jako TuTu sukně, ale právě i kultovní boty Converse nebo originální obutí značek Melissa a Zaxy najdete na e-shopu www.different.cz.

Vstupte na Different.cz a udělejte si radost



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.