Prostitutka šířila HIV: Odsedí si sedm let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prostitutka šířila HIV: Odsedí si sedm let!

Prostitutka Sabina K. soud přesvědčovala, že nejednala lehkomyslně s úmyslem někomu ublížit. S obhajobou ale neuspěla.
Prostitutka Sabina K. soud přesvědčovala, že nejednala lehkomyslně s úmyslem někomu ublížit. S obhajobou ale neuspěla.  (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

Desítky mužů ohrozila virem HIV prostitutka Sabina K. (27) z Královéhradecka. I když věděla, že je nemocná, neřekla jim o tom a měla s nimi nechráněný sex. Soud ji za to poslal na sedm let do vězení. Ona žádala zproštění viny.

Virem HIV, kterým se žena nakazila během užívání pervitinu (od 17 let), ohrozila minimálně 37 mužů. Šlo o její partnery, známé a především klienty, které získávala prostřednictvím internetu, kde nabízela sex za peníze pod přezdívkou Niky69. Nejmladším poškozeným byl patnáctiletý hoch.

Naštěstí nikoho nenakazila. U soudu se lehká děva hájila tím, že nejednala lehkomyslně. Při sexu s muži prý neměla žádnou řeznou ránu či oděrku. Podle ní bylo riziko přenosu, zejména při orálním sexu, nízké.

Prostitutka Sabina K. soud přesvědčovala, že nejednala lehkomyslně s úmyslem někomu ublížit. S obhajobou ale neuspěla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.