Ošetřovatelku (†33) v zoo rozsápal tygr! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ošetřovatelku (†33) v zoo rozsápal tygr!

Rosa King (†33)
Rosa King (†33) (Foto: Profimedia.cz)

Ošetřovatelka Rosa King (†33) pracovala v zoologické zahradě v anglickém Hamertonu. Zvířata milovala nade vše a práce s nimi pro ni byl splněný sen. Krmení tygrů se jí ale stalo osudným. Jedna z šelem ji tam v pondělí rozsápala!

K tragédii došlo v den, kdy díky pracovnímu volnu v Británii bylo v areálu zoo velké množství lidí. „Slyšeli jsme ženský řev a okamžitě nám bylo jasné, že se stalo něco strašného,“ popsal návštěvník Pete Davis. „Jeden z ošetřovatelů pak vyběhl z ohrady a řval: Utíkejte!“ vylíčil. Následně byla evakuována celá zoologická zahrada.

„Odvedli nás do budovy, kde jsme museli asi deset minut čekat. Nic jsme neviděli, jen ostatní ošetřovatele s hlavami v dlaních,“ dodal Davis. I když se kolegové King snažili zvíře z výběhu odehnat a lákali ho na čerstvé maso, utrpěla žena smrtelná zranění a v ohradě zemřela. „Vypukla tam totální panika. Ošetřovatelé pořád házeli do ohrady kýble s masem, ale zvíře nemohli dostat pod kontrolu,“ ukončil pan Davis.

Přečtěte si
-bello-
1. 6. 2017 • 11:52

" Zkušená " ošetřovatelka neleze tygrovi do výběhu! Nikdy ! Holt to zanedbala .Proč museli lidi " utíkat ", když zvíře bylo ve výběhu.Tam bývá běžně, aby bylo na očích lidem, co tam chodí.Utéct nemohlo. Tygři jsou krásní, nádherní , doufám, že ho nezastřelí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.