Čím Rosického léčí jeho manželka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čím Rosického léčí jeho manželka?!

Z manželky Tomáše Rosického roste profi kuchařka! Léčí ho knedlíky!
Z manželky Tomáše Rosického roste profi kuchařka! Léčí ho knedlíky! (Foto Michal Protivanský, Jaroslav Legner, Daniel Černovský, ara)

Zamiloval se do ní, když byla modelkou. Teď má doma sparťanský špílmachr Tomáš Rosický (36) vzornou manželku, matku čtyřletého synka Tomíka a pozor, taky vášnivou kuchařku! Až tak, že se Radka Rosická (36) začíná vaření věnovat profesionálně!

Druhá vicemiss ČR z roku 2002 funguje v týmu vyhlášeného šéfkuchaře Tomáše Kaliny. „Zaškoluje mě a už spolu občas vaříme pro lidi,“ prozradila v jednom z mála rozhovorů. „Zatím jsem vlastně jenom taková pomocná síla. Ale chci se učit a nadále zdokonalovat a jednou bych chtěla být kuchařkou, vařit v restauraci a dělat dobré a hezké pokrmy,“ překvapuje Radka. „Chci prostě dělat, co mě baví a vaření mě hodně baví.“
Hlava rodiny Tomáš v tom ženu svého života podporuje a je prý vzorným strávníkem. „Nejradši má českou kuchyni. Nemá nejoblíbenější jídlo. Prostě má rád všechno, co mu uvařím a chválí,“ culí se Radka.

Takže už víme, čím maroda, který v sezoně odkopal jen titěrných 18 minut v podzimním zápase proti Boleslavi, léčí. Svíčková se šesti, vepřo-knedlo-zélo... „Knedlíky si dám k obědu i já, klidně pět. Potřebuju se prostě pořádně najíst a spalování mám dobré,“ směje se Rosická, která po čtvrt roce skončila s moderováním pořadu Sama doma. „Byl to jen krátkodobý záskok za Lucku Křížkovou, která se vrací po porodu. Moc jsem si to užila, šlo o velmi zajímavou zkušenost a velkou výzvu.“ Další je před ní...

Chtějí druhé dítě
Syn Tomík roste jako z vody. Za měsíc oslaví čtvrté narozeniny. A Radka Rosická prozradila, že s Tomášem už pracují na bratříčkovi nebo sestřičce! „Vždycky jsem si přála mít dvě děti, manžel taky, tak bychom byli rádi, kdyby se nám to splnilo.“ Držíme palce!

Na video s Radkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.