Iva Kubelková se prý zbláznila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iva Kubelková se prý zbláznila!

Iva Kubelková neztrací na půvabu!
Iva Kubelková neztrací na půvabu! (Foto Alexandr Malachovský)

Krásná Iva Kubelková, která nedávno oslavila 40. Narozeniny, má pěkný koníček, kterému se začala věnovat i profesionálně. Někteří lidé jí kvůli tomu dokonce říkají, že se zbláznila...

Iva Kubelková v poslední době velice překvapila tím, že se dala na pěveckou dráhu. ,,Někoho jsem překvapila, někoho vytočila, někoho šokovala,“ řekla Kubelková. Od modelingu, přes moderování se tedy dostala až k pěvecké kariéře, Iva je jednoduše nezastavitelná.

,,Teoreticky se to dalo očekávat. Jsem z hudební rodiny, tatínek je muzikant, měl vždycky kapelu, můj brácha je taky muzikant, poměrně dlouho jsem hrála na klavír. Vlastně jsem se vrátila k tomu, v čem jsme vyrůstala. Někdo si myslí, že jsem se zbláznila- ale pro mě vlastně hudba není nic nového. Jenom je to teď veřejné,“ svěřila se v rozhovoru pro MF Kubelková.

,,Musíme si uvědomit, že žijeme v Česku a že česká nátura je velmi specifická. Vždycky musíte počítat s tím, že se spousta lidí s vámi bude konfrontovat, budete jim nepříjemná a budou vás kritizovat. Hudba je přitom otázka vkusu. To, že se mi nelíbí tvrdý metal, neznamená, že ho budu někomu hanit. Navíc v době internetu a sociálních sítí je mnoho hrdinů, kteří spoléhají na to, že nejsou vidět. Do očí by vám nic neřekli,“ odpověděla na otázku, jestli jí opravdu někdo řekl, že se zbláznila.

Na video s Ivou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
-bello-
11. 6. 2017 • 11:00

Souhlas, protože Pergnerová umí, ta umí ukočírovat i O2 arénu.Kubelková tak akorát čumí.Doslova, jak když se vyvorá myš

-bello-
11. 6. 2017 • 10:57

dell49 zdá se, že máš rozhozenou psýchu a máš v tom bordel. Srovnej si ty svoje nicky do latě ať víš na koho a pod čím chceš házet špínu

dell49
11. 6. 2017 • 09:45

Bello,ty se starej o rekvizity a nepleť si IQ s tvými přiblblými komentaři.Makej.Jsi líná jako prase.Půjčovat prachy ti nebudeme věčně

-bello-
11. 6. 2017 • 01:08

Iva Kubelková se strašně mýlí. Česká nátura je jako jiná a já ji klidně do očí řeknu, že kromě vystavování podprd a certifikátu koupeného Mgr. na UJAK ji nijak neznám .Ať dělá co dělá, prostě nezaujme.Pomlouváním české povahy jí body u mě nepřidají a kariéra přes hokejku Jágra je jednoduše trapná. Jenže my se nejspíš nepotkáme.Tam kde ona přicmrdává kvůli kšeftům tam se IQ nevyskytuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.