Švandová o kolegyních: Je mi jich líto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Švandová o kolegyních: Je mi jich líto!

Jana Švandová se plastikám nebrání.
Jana Švandová se plastikám nebrání. (Foto Blesk Archív)

Jana Švandová (69) vypadá stále skvěle! Tajemstvím její krásy je japonská kosmetika, ale také šikovné ruce plastických chirurgů.

Herečka se za úpravy svého zevnějšku ale nestydí. „Kdybych tvrdila, že nic nemám upraveného nebo že za vše vděčím genům, byla bych za blázna. Pravidelně docházím na jednu kliniku, kde mi provádějí neinvazivní zákroky nebo nedostatky vyhlazují laserem. Když vidím některé svoje kolegyně, které vypadají jak Joker, je mi jich líto,“ prozradila pro Blesk.cz Švandová, která je v tomto ohledu velmi opatrná.

„Třeba úprava víček nebo vyhlazení by měla využít každá žena. Ale jak říkám, nic se nemá přehánět. Vždy byste měla vším hýbat a mít vrásky od smíchu,“ dodala herečka.

VIDEO: Jana Švandová přiznala, jak si omlazuje obličej!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
7. 8. 2017 • 18:59

Třeba dotyčné kolegyně o její lítost nestojí. Protože na rozdíl od ní umějí stárnout důstojně a elegantně bez chirurgického vylepšování zevnějšku.

IngKecner
7. 8. 2017 • 18:48

umění stárnout znamená se také měnit, ne se snažit "vypadat stále stejně". Nižší intelekt ?

angeles@...
7. 8. 2017 • 13:39

myslim si ze kdyz si kazda zena udela makeup,bude sikovna,ale byt krasna bez makeupu ,prirozena,asi uz neumi byt zadna..A pritom tj.to nejvetsi kouzlo kazde zeny,prirozenost,nic umeleho,zadne plastiky apd.Nikdo by nevypadal tak skvele bez makeupu.Jeste jsem zadnou zenu,tedy celebritu nevidela bez ,makeupu.Coz je desne.....Pripada mi to jako maska na karneval a gor kdyz si daji nekolik vrstev,aby nebyli videt vrasky,hruza.Nechapu.Jo Japonky ty maji opravdu krasnou cistou plet,proc asi?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.