Co masáže kvůli prostatě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co masáže kvůli prostatě?!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den! Protože jsem měl určité potíže se ztopořením, navštívil jsem odborníka (psychiatrie-sexuologie). Popsal jsem své problémy a potom jsem byl vyšetřen. Paní doktorka mi zjistila trochu zvětšenou prostatu a doporučila mi, že mi provede sérií masáží. Erekce se mi zlepšuje. Mám jen trochu obavy, abych neměl v budoucnosti problémy s prostatou. Žádné jiné problémy nemám. Myslíte si, že bych se měl znepokojovat? Děkuji za odpověď. Při poslední návštěvě mě paní doktorka uklidnila, že prostata je větší už jen nepatrně. 

Dobrý den, není důvod se obávat, že by masáže mohly nějak situaci zhoršit nebo způsobit problémy s prostatou. Zvětšením prostaty trpí od určitého věku téměř každý muž, jen u malého procenta se ale rozvinou nebezpečné změny. Přesto je třeba ve vyšším věku pravidelně absolvovat lékařské prohlídky, a pokud se objeví jakékoliv potíže, navštívit ihned lékaře. Pravidelný sexuální život je ale tou nejlepší prevencí problémů s prostatou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.