Gott v Německu: Nezapomenutelné setkání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gott v Německu: Nezapomenutelné setkání!

Karel a Helene
Karel a Helene (Foto pro Aha! – archiv Karla Gotta)

Na tohle jen tak nezapomene! Karel Gott (77) se během sobotní show na berlínském Veledromu setkal se svojí múzou Helene Fischer (32). Nejpopulárnější německá zpěvačka tam všechny, včetně Slavíka, dráždila v minišatech. 

Karel a Helene Fischer (32) byli hlavními hosty živě vysílané prestižní show Wilkommen bei Carmen Nebel. Zpěvačka se na scéně objevila v závěru celého večera. A všichni na ní mohli nechat oči! Sympatická blondýna s ruskými předky si totiž oblékla minišaty. „Byla celá v bílém a vypadala skvěle. Ona se vždy krásně obléká,“ řekl Aha! Gott, který Fischer obdivuje už řadu let. V zákulisí televizní show se pak soukromě potkali. „Bylo to milé setkání. Vždy si povídáme o tom, co ona připravuje. Má skvělý hlas a roztomilé vystupování,“ prozradil Slavík, kterého Helene veřejně podporovala, když bojoval s rakovinou mízních uzlin.

Včelka Mája
Karel vystupoval v německé show ještě před Helene. „Dámy a pánové, Zlatý hlas z Prahy, pan Karel Gott,“ uvedla Slavíkovo číslo legenda televizní zábavy Carmen Nebel (60), jejíž pořad sledují ve všech německy mluvících zemích miliony lidí. Když se pak zpěvák objevil na jevišti v typické rozhalence a se žlutým kapesníčkem v klopě, lidé v sále povstali a začali bouřlivě tleskat. „Měl jsem původně zpívat novinku z poslední desky pro německy mluvící země, ale nakonec na poslední chvíli zatelefonovali mému manažerovi, že by spíše chtěli Včelku Máju,“ řekl Aha! Gott.

VIDEO: Gott překvapil německého politika! Na soukromé večeři mu zpíval Včelku Máju!

Video se připravuje ...



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
gaysknirem
22. 5. 2017 • 13:53

Být tak velký optimsita často znamená i velkou nemoudrost..... Na sluníčko pozor, jelikož máme dnes UV index na stupni 6.

-bello-
22. 5. 2017 • 11:02

Pokud chtěl Gott zpívat Němcům tu extra povedenou udejchanou novinku , kterou prezentoval před Slavíkem (kdy název obšlehl autor z: https://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y) pak udělal dobře s Včelkou Májou. Z " Perfektním dnem " by ztratil body

hana.kadlecova
22. 5. 2017 • 09:37

mám z tohoto článku opět velkou radost, dnes na samém počátku nového týdne, přicházejí z Bertramky nejen že dobré zprávy. Přeji panu Karlu Gottovi a jeho celé rodině, at jim po celý týden vychází jen sluníčko, které bude s sbou přinášet radost a štěstí.......přátelé již za několik málo dnů naviděnou v Praze v divadle na koncertě..... krásný den nám všem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.