Jamie Oliver musí pod kudlu: Intimní zákrok kvůli ženě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jamie Oliver musí pod kudlu: Intimní zákrok kvůli ženě!

Jamie Oliver chce jít na vasektomii.
Jamie Oliver chce jít na vasektomii. (Profimedia.cz)

Jamie Oliver (41) je otcem pěti dětí. Jeho manželka Jools (42) by však chtěla ještě další. Známý britský kuchař si na to ale netroufá a chce jít kvůli tomu na vasektomii.

Z tohoto zákroku má však Jamie panický strach, tudíž stále váhá. „Říká, že se takhle necítí být úplně šťastná. Chce další dítě a to mě docela děsí. Přemýšlím nad tou operací. Ale jsem tak příšerně vyděšený, že nevím, zda to vážně zvládnu. Víte, může se stát cokoli. Nechci dopadnout jako třeba takový Michael Jackson. Ta operace mi přijde dost odporná. Nikdo mi nemůže zaručit, že to všechno dopadne dobře. Navíc je mnoho případů, kdy se to prostě nějak nepovedlo a muži dál plodili děti,“ vysvětlil pro revue.idnes.cz své obavy britský kuchař, který si svou ženu bral v roce 2000.

Tehdy si rozhodně ani nepomyslel, že by mohl mít někdy tolik dětí. „Nemládnu a o děti je potřeba pečovat. Já nemám sílu na tolik dětí. Šest už je moc vysoké číslo,“ dodal Jamie Oliver.

VIDEO: Kuchař Jamie Oliver na sebe nechal nalít opravdu hodně ledové vody!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.