Třetí porod Svátkové: Horor na sále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Třetí porod Svátkové: Horor na sále!

Vlastina Svátková zažila na porodním sále krušné chvíle.
Vlastina Svátková zažila na porodním sále krušné chvíle. (Foto: P. Novotný)

Na Den vítězství přivedla Vlastina Svátková na svět dalšího syna. Třetí porod byl pro herečku opravdu náročný. „Kdo si myslí, že třetí dítě jde ven jako po másle, je na omylu,“ říká herečka.

Vlastina Svátková začala rodit nečekaně, než vyrazila do porodnice, chtěla v rámci výletu navštívit Terezín. Jenže tam nedojeli, malý Matyáš chtěl na svět. „Porod nebyl úplně jednoduchý. Ale díky mojí úžasné doktorce Věře Pavlů a týmu sestřiček v hořovické nemocnici jsme to zvládli, i když měl syn dvakrát pupečník kolem krku,“ popsala herečka dramatické chvíle na porodním sále.

Otcem Matyáše je producent Jiří Kounický, z předchozího manželství má herečka ještě syny Adama (9) a Kryštofa (6). „Sourozenci se ještě neseznámili, jsou v Praze ve škole a školce, a já v Hořovicích. Takže za mnou jezdí jenom manžel a pak se vrací do Prahy postarat se o starší kluky,“ prozradila Svátková deníku Blesk.

Video: Vlastina Svátková z První republiky nám ukázala unikátní snubní a zásnubní prsten

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.