Nečekané! Gondíková přichází o tisíce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nečekané! Gondíková přichází o tisíce...

Adéla musí zvládat nejen náročnou přípravu na show, ale také fungovat jako máma od rodiny.
Adéla musí zvládat nejen náročnou přípravu na show, ale také fungovat jako máma od rodiny. (Foto Aha! – M. Hykl, M. Pátek, TV Nova)

Účinkování Adély Gondíkové (43) v show Tvoje tvář má známý hlas si vybírá svoji daň. Herečka přichází o desetitisíce. Soutěž je tak časově náročné, že musela na skončit hned v několika divadelních představení.

„Stihnout se to nedá,“ přiznala Gondíková narovinu. „Ve spoustě divadelních představení jsem alternovaná,“ svěřila s tím, že hned v několika divadlech musela prosit kolegyně, aby za ní v době jejího účinkování v Tváři zaskočili. A záskoků je opravdu hodně, protože herečka je extrémně pracovně vytížená.

Hraje v divadelní společnosti Háta, kde má hned tři představení, dále účinkuje v Divadle Palace, Divadle v Rytířské a muzikálech Ať žijí duchové a čas růží. „Takže nehraju každý den, jinak by se to nedalo stihnout. Teď je to takový zředěný,“ dodala Gondíková, která posledních jedenáct týdnů věnuje všechen čas jen přípravám na fenomenální show.

Čas na rodinu
Děsivé peklo kvůli Tváři a s tím spojené odříkání divadelních představení má ale i jednu nečekanou výhodu. „Jsem teď paradoxně víc večer doma s dcerou,“ přiznala s nadšením Gondíková, kterou chodí Nela (11) i její partner, herec Jiří Langmajer (50) podporovat při jejích vystoupeních do hlediště.

Na video s Adélou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.