Nové bydlení Drobného: Luxus ve stínu tragédie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nové bydlení Drobného: Luxus ve stínu tragédie!

Tady muž se ženou snídá.
Tady muž se ženou snídá. (Martin Pekárek)

Milan Drobný (72) a jeho snoubenka Dana (60) se přestěhovali do luxusní rezidence 20 km od Prahy.

Okolí Kralup nad Vltavou si vybrali z pochopitelného důvodu. „Chceme spolu žít tam, kde jsme ještě ani jeden s nikým jiným nebyli,“ vysvětlil pro Blesk zpěvák. Na tento přepychový palác si líčili dlouho. „Padlo nám to do oka už před půl rokem, ale jednali jsme o ceně,“ přiznal Drobný. Usedlost ležela dva roky ladem, protože předchozí majitelé odtud odešli kvůli rodinné tragédii.

Snoubenci jsou tedy velmi odvážní a doufejme, že jim tento dům přinese štěstí. „Museli jsme nechat očistit jak zábradlí, zdi, tak i dlažbu. Všude byla špína, mech a náletové rostliny,“ popsal Milan, který nechce mluvit o ceně této nemovitosti. Odhadovaná částka se však pohybuje až okolo 20 milionů. „Máme tu ale všechno, co potřebujeme – bazén, vířivku, vinný sklep... Všechno je tu pěkně pod jednou střechou, nemusíme nikam jezdit,“ radovala se zpěvákova partnerka Dana.

VIDEO: Milan Drobný dostal první pusu zároveň s první fackou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
6. 5. 2017 • 10:09

Což o to.Je to krása nad krásu.To nemá ani Zeman.Ale přijde mi, že pro dva je to zbytečné velké.Budou zde velké náklady na provoz.Já bych v jejich věku sháněla něco menšího.

ellenic
6. 5. 2017 • 01:22

-bello- Máš pravdu. A ta teráska s těmi kuželkami, to je také podívaná .

-bello-
5. 5. 2017 • 23:29

Já mu to přeju, ale je to podnikatelský baroko stejný jako ve všech satelitech kolem Prahy.Umělé členění oken ,oblouky, to je děs běs a ten nábytek je pro mě strašný taky. Kulatý roh nesmí ke mě domů .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.