Koukalová vybírá róbu: „Jaká jí sluší nejvíc?“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Koukalová vybírá róbu: „Jaká jí sluší nejvíc?“

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (profimedia.cz)

Kdepak, ta holka kdyby si na sebe vzala umazanou papírovou krabici, pořád bude kočka. A teď si vezměte, že Gabriela Koukalová (27) si zkoušela luxusní šaty na dnešní vyhlášení biatlonisty roku (20:15, ČT Sport)! 

V salónu, který jí vloni vyšňořil i na svatbu, si proto usměvavá rusovláska zahrála na velkou modelku a šaty střídaly šaty. Jednou jablonecká rodačka, jež na letošním MS vybojovala tři medaile, vyběhla z kabinky coby princezna v blankytné modři, za chvíli už ale pózovala v jasně růžových šatičkách. Nebo je libo žlutou-zelenou kombinaci? Levandulový model až ke krku? Žádný problém.

Teď jen, které si vzít do Národního domu na Vinohradech na večerní vyhlášení prestižní ankety milovníků flinty a běžek. Vloni Koukalová zvolila tmavě modré šaty a anketu suverénně ovládla. A jiný scénář se nečeká ani letos.
„Jaké jí sluší nejvíc?“ hecoval fandy biatlonový tým, který fotky zveřejnil. „Modré nebo růžové.“ „Jednoznačně žluté,“ předháněli se na fanoušci, kteří chtěli Gábině poradit. Na jednom se však shodli všichni. „Jí sluší úplně cokoli.“
Větší tajenkou než to, kdo letos anketu vyhraje, tak zřejmě bude, v jakých šatech vkročí Gabriela na pódium.

Na video s Gábinou Koukalovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
4. 5. 2017 • 17:57

... jen at se ta nána už ze sebe nepo.sere !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.