Hana Maciuchová: Protest fanoušků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hana Maciuchová: Protest fanoušků!

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (Foto pro Aha! – Divadlo na Vinohradech, ara)

Za oblíbenou herečkou Hanou Maciuchovou stojí její fanoušci! Ti nechápou, jak je možné, že herečka po derniéře představení Loupežník nedostala další roli.

Její příznivci se tak bouří proti vedení vinohradského divadla. Nechápou jak je možné, že jiné herečky hrají hned v několika inscenacích a Maciuchová nedostala žádnou novou nabídku.

,,Zaregistrovala jsem samozřejmě Fanku paní Maciuchové, ale byla to její jediná role za vašeho vedení.Bohužel. Na rozdíl od paní Havlové, která hraje nejméně v jednom titulu za sezonu. Náhoda? Škoda. Divadlo na Vinohradech bývalo divadlem hereckých osobností…,“ Aha Tv zveřejnilo text, který napsala divačka Hana Nováková.

,,Paní Hana Maciuchová má dveře našeho divadla vždy otevřené. Patří ovšem k nejvytíženějším herečkám své generace a velice obezřetně nakládá se svým časem. Pokud se domluvíme na zajímavé spolupráci a najdeme společně vhodný termín, jsem si jist, že naší nabídku neodmítne,“ napsal v prohlášení ředitel vinohradského divadla Tomáš Töpfer66). 

Na video s Hanou Maciuchovou se můežet podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
1. 5. 2017 • 21:47

To mají lidi starosti. Pro mne by tam nemusela být ani jedna z uvedených dam.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.