Serena Williams o svém těhotenství: Byla to nehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Serena Williams o svém těhotenství: Byla to nehoda!

Serena Williams
Serena Williams (Instagram)

A je to venku! Tenisová královna Serena Williams (35) své těhotenství neplánovala. Novinku, že je v jiném stavu, zjistila těsně před Australian Open, kde pak získala 23. grandslamový titul...

Kariéru neukončila, po porodu se hodlá na kurty vrátit. „Rozhodně! Ještě jsem neskončila,“ řekla. Co ji žene zpět, když dosáhla úplně všeho? Pocit nedodělané práce. Těhotenství totiž nebylo v plánu!

Prozradila to její kolegyně Světlana Kuzněcova. „Psala jsem Sereně, že mě tím pořádně překvapila. A ona odpověděla: Já sebe taky!“ smála se Ruska. Že by se snoubencem, internetovým magnátem Alexisem Ohanianem, nepoužívali antikoncepci?

Americká hvězda byla zaskočena, když jí v Melbourne vyšel pozitivní test. „Bylo to dva dny před turnajem a nebylo to snadné. Slýcháte příběhy těhotných žen, jak zvracely, byly unavené, vystresované. A ode mě se očekával triumf, i když nikdo nic nevěděl...“
Lednový grandslam ovšem Serena vyhrála a velká novina se provalila až minulý týden poté, co dala na Snapchat selfíčko s rýsujícím se bříškem a nápisem »20 týdnů«. „Bylo to omylem!“ přísahala se smíchem. „Fotila jsem se každý týden a ukládala to do své soukromé složky, ale teď mi to nějak uklouzlo,“ vysvětlila.
A na co se nejvíc těší? Prý až jí její děťátko bude fandit v hledišti!

Na video se Serenou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
27. 4. 2017 • 08:26

Tak otce už máme, ještě vědět, kdo je matka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.