Drobný kontra Gottová: Pokus o smír skončil fiaskem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drobný kontra Gottová: Pokus o smír skončil fiaskem!

Milan Drobný napsal Ivaně Gottové.
Milan Drobný napsal Ivaně Gottové. (Foto: CNC, Martin Pekárek, ara)

Konflikty mezi Milanem Drobným (72) a Karlem Gottem (77) se táhnou už od roku 2015. Zdá se však, že ani jeden ze zpěváků nechce jejich přátelství ukončit. Slavík proto dává svému kamarádovi rady, jak si usmířit jeho ženu Ivanku.

Ivana Gottová si totiž s Milanem Drobným vyměnila opravdu hodně špatných slov, což Karla opravdu mrzelo, tudíž se snažil své blízké usmířit. „Volal mi a říkal, že chce mít doma klid. Tak jsem mu vysvětlil, že jsem se ho chtěl jen zastat a bál jsem se o jeho zdraví. A když mi říkal, že je doma všechno v pořádku, tak mi nezbývalo, než mu to věřit. Chtěl, abych kontaktoval Ivanu a popřál jí k narozeninám. Pak prý bude vše v pořádku. Mluvil úplně normálně, byla i sranda. Báječně jsme se pobavili a já nakonec povolil,“ prozradil pro Expres.cz Drobný, který se rozhodl udělat první krok.

„Poslal jsem Ivaně k narozeninám kurýrem přáníčko, kde jsem napsal, že jsem se nechtěl plést do jejich vztahu, ale že jsem měl strach o Karlovo zdraví. Napsal jsem, že si myslím, že ho ovládá více, než je to zdrávo, ale když mi Karel vysvětlil, že to není pravda, tak mi nezbývá než mu věřit, takže jí přeji vše nejlepší k narozeninám a radost ze svých holčiček,“ svěřil se Milan. Gottova manželka, která oslavila 20. ledna jednačtyřicáté narozeniny však na přání nereagovala. „Neodpověděla mi ani ň. Ani děkuji neřekla,“ svěřil se zpěvák. Jak budou jejich vztahy dál pokračovat není zatím jasné. „Karel se chová tajuplně. Chce mi volat a vzkazuje mi to po své tiskové mluvčí. Je to divné. Známe se přes 50 let, seděli jsme spolu v lavici a aby mi pak volal přes svoji tiskovou mluvčí, to je přeci nesmysl. Mluvčí mi řekla, že mi bude Karel večer volat. Tak jsem jí řekl, že budu ten večer na jevišti, že nemůžu, ať zavolá jiný den a na to mluvčí reagovala, že jindy nemůže a že zase prošvihnu příležitost. Já si myslím, že když se přestane bát, tak se můžeme usmířit. Já ten vstřícný krok udělal. Mně jde jen o to, aby měl Karel klid a byl v pohodě. Jinak co si myslím, je ve mně a nebudu to už ventilovat,“ dodal Drobný.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!

Co pronesl Karel Gott na premiéře svého muzikálu? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
28. 4. 2017 • 00:51

No mě jen udivilo, že mluvčí káže starému kamarádovi Gotta, " že prošvihl šanci " jako by to byl malej kluk, co chce Mistrův podpis! Takhle mluvčí jednat nemá. Jenže, když Mistr dovolil mít ve firmě 3 hloupé mátohy, pak holt je to tak, jak si přeje. Drobného hlas v písních se mi líbí a s Gottem to mají fifty- fifty. Gotta já ráda nemám, Gottová je přírodní úkaz, ta si nevzala chlapa, ale Slavíky na piáně a kdyby jednala na úrovni, nedostalo by se rovným dílem " na hrubej pytel, hrubá záplata."

gaysknirem
27. 4. 2017 • 16:40

Nakonec se nedostatek vkusd nebo podměrečné Q jednoho dne projeví. Myslím, že by měli dát přeměřit všichni zúčastnění, to snad neuplatí.

defakto
27. 4. 2017 • 11:41

... celý tenhle článek je vymyšlený , Gott se s Drobným vůbec nebaví a nedává mu žádne rady na usmíření své ženy ! To jenom chorobomyslný Drobný za pomoci bulvárnych pisálků si vycucali z prstu tyhle informace , šíří je proto , aby vyprovokovali Karla a nebo jeho ženu k nějaké reakci , kterou by dál překroutili a mohli by dál psát další články o Gottových které zvyšují prodej jejich plátku.

eva666
27. 4. 2017 • 08:27

Ty vado hanainge, cos to požil za svinstvo? Nechceš jí raději zvracet na wécko?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.