Rozvedli se, aby jejich milenka nežárlila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozvedli se, aby jejich milenka nežárlila!

Sierra je pro děti druhou maminkou.
Sierra je pro děti druhou maminkou. (foto Barcroft media)

Ačkoliv je to pro někoho opravdu podivné a zvrhlé, partneři Cristina (31) a Benno (37) do svého vztahu zapojili třetí osobu, milenku Sierru. Vztah ve třech jim vyhovuje na 100 % a aby Sierra nežárlila a měla stejná práva na jejich děti, dokonce se kvůli ní rozvedli!

Po rozvodu mají tedy všichni stejné legální právo na výchovu dětí, uvedl Thesun.co.uk. Ačkoliv byl pár spokojený, vzali se a mají spolu dokonce už tři děti, Cristina jako bisexuálka se cítila sexuálně a emočně nenaplněna. Proto začala přemýšlet o zapojení druhé ženy do jejího vztahu s manželem. A poté se to stalo.

V nákupním centru v Las Vegas potkala Sierru. Po pár schůzkách, které s ní Cristina měla, se Sierra naplno připojila do vztahu. Před zapojením do milostného trojúhelníku prý nejdříve byla nerozhodná. Bála se, že by to jednoduše nemohlo fungovat a vznikly by problémy. Poté co s nimi strávila pár chvil, ale změnila názor a "nastoupila na palubu", informoval o kuriózní situaci Thesun.co.uk.

Podle partnera obou žen je jejich vztah ideální a přesně to, co potřebovali. Obě jeho přítelkyně miluje úplně stejně, bez rozdílů a nedokáže si život bez jedné či druhé představit. Vztah ve třech je podle nich to nejlepší, co je mohlo potkat. Dokonce i v sexuálním životě nikdo nestrádá. Nikdy se prý nebudou muset obávat nudného sexu.

A co na to děti?

Pár dětem pověděl, že chtějí někoho přidat do jejich rodiny a vztahu. Jejich potomci je prý plně podpořili a respektují jejich rozhodnutí, není divu, když je jim pouhých 11, 7 a 6 let.

Po rozvodu páru se prý Sierra cítí mnohem lépe a taky mnohem více jako matka jejich dětí, ty jí prý dokonce oslavují "mamko". Ona sama prý nežárlí na to, že není jejich biologickou matkou. Lásku jim může dát a naopak ji od nich brát i takto. Jediným menším problémem vztahu ve třech jsou hádky, které jsou těžší, když pak stojí dva proti jednomu. 

,,Každý z nás je jiný. Předtím než budete soudit, podívejte se na naše životy a všimněte si těch benefitů, které máme. Svůj život už si nedokážu představit jiný," dodal na závěr Benno.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.