Ťukněte si s celebritou! Herečka Šárka Vaculíková slaví 30 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ťukněte si s celebritou! Herečka Šárka Vaculíková slaví 30

Šárka Vaculíková
Šárka Vaculíková (Marek Pátek)

30. narozeniny dnes slaví herečka Šárka Vaculíková. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Před televizní kamerou Šárka Vaculíková debutovala v pohádkovém příběhu Zakletá třináctka (2004), kde si zahrála hned jednu z hlavních rolí po boku hereckých star Hany Maciuchové a Gabriely Vránové. Nabídku do úspěšného seriálu TV Nova Ulice (2005) dostala ještě jako studentka pražské konzervatoře. Na televizní obrazovce se zabydlela. Objevila se třeba v seriálech Letiště, Cirkus Bukowsky, Případy 1. oddělení (epizoda Totožnost) či Život je ples

Atraktivní Šárku si možná vybavíte z ohnivé scény v celovečerním snímku Rafťáci (2006), kde při pokusu o sex s Jiřím Mádlem nešťastnou shodou okolnosti málem uhořela. Hrála ve snímcích Tady hlídám já, David, Zloději zelených koní a v pohádce Řachanda (2016). Zde se předvedl i její partner Vladimír Polívka

Vaculíkovou jste mohli vidět i na divadelních prknech (např. ve Švandově divadle, na Letních shakespearovských slavnostech v představení Veselé paničky windsorské a v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích).

Na rozhovor s herečkou Šárkou Vaculíkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.