Šárka Grossová poprvé o Natálčině protekci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šárka Grossová poprvé o Natálčině protekci!

Vdova Šárka s dcerou Natálkou a rodinným přítelem Jiřím Lamberkem.
Vdova Šárka s dcerou Natálkou a rodinným přítelem Jiřím Lamberkem. (M. Pekárek, D. Malík)

Z malé Natálky Grossové pomalu ale jistě roste velká hvězda. Mnoho lidí si myslí, že nebýt jejího slavného jména, nikdo by jí neznal. To je omyl. Její maminka Šárka teď prozradila, jak to Natálka s protekcí má.

Vždycky, když se Natálka Grossová objeví v nějaké roli, skloňuje se slovo protekce snad ze všech stran. Jenže Natálka má spíš než protekci pevné nervy. „Stále chodí na castingy a mnohokrát vyslechla ne, než přišlo to krásné ano do seriálu Přístav. Byl to padesátý čtvrtý casting!“ prozradila Šárka Grossová Blesku, jak se její dcera dostala k roli v televizním seriálu.

Mladá a talentovaná herečka si moc dobře uvědomuje, že na sobě musí pracovat a zlepšovat se. „Obrovským impulsem pro ni bylo třeba to, když loni získala nominaci na cenu Thálie v oboru muzikál,“ prozradila hrdá maminka.

Video: Šárka Grossová o úspěchu dcery!

 



Přečtěte si
dingous
25. 4. 2017 • 20:46

po padesáti odmítnutích ji konečně někam nacpala...fakt děsnej talent, když ji 50x nechtějí

jity
25. 4. 2017 • 10:38

Co máte pořád s tou protekcí, holka je šikovná a nadaná, mám ji v divadle ráda. Jistěže jsou nadané i jiné děti, ale jak budou z Horní Dolní dojíždět do divadel na vystoupení? Je to jen pro pražáky, tak jim to nezáviďme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.