Masakr v přímém přenosu: Magor kope dědulu v Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Masakr v přímém přenosu: Magor kope dědulu v Praze!

Bití seniora přihlížela spousta lidí.
Bití seniora přihlížela spousta lidí. (vet)

Boxovací »pytel« si udělal z nic netušícího seniora (70) agresivní Ukrajinec (25) na zastávce autobusu v Praze. Navíc napadenému kradl igelitku. Zpacifikovali ho řidič a cestující z autobusu, kterým chtěl útočník odjet.

Senior, který čekal na zastávce Prosek na autobus, si položil igelitku na zem. Kousek od ní si na zem sedl cizinec a tašku si vzal. Když se její majitel ohradil, začala mela. „Útočník seniora napadl údery a kopy,“ popsal brutalitu policejní mluvčí Jan Daněk. Ještě několikrát se muž zvedl, ale pokaždé utržil nové rány, až zůstal bezvládně ležet. Když autobus přijel, sebral Ukrajinec igelitku a nastoupil. „Z autobusu byl ale okamžitě vyveden řidičem ve spolupráci s jedním cestujícím. Ten pak útočníka zadržel do příjezdu policejní hlídky,” dodal Daněk. Za výtržnictví, krádež a ublížení na zdraví hrozí rváči až tříletý trest.

Hledají svědky
Policie žádá svědky incidentu a zejména ženu v bílé bundě, která se napadeného zastala a je zachycena na videu, aby se přihlásili na linku 158. K útoku, o kterém policie včera informovala, došlo v neděli 16. dubna.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.