Kloubková si zoufá: Dcera (4) už půl roku marodí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kloubková si zoufá: Dcera (4) už půl roku marodí!

Dceři Jasmínce proti nemoci nepomohlo ani očkování.
Dceři Jasmínce proti nemoci nepomohlo ani očkování. ( Foto Aha!: Marek Pátek, Herminapress.cz)

Nejprve jí dětský lékař objevil mononukleózu. A když to vypadalo, že je z nejhoršího venku, dostala pneumokokovou infekci. Čtyřletá dcera moderátorky TV Nova Kristiny Kloubkové (40) Jasmínka už půl roku bojuje s nemocemi.

„Proti pneumokokovi byla očkovaná, přesto ho dostala. Nechápu! Pak píchání uší, záněty, no prostě šílenství,“ zoufá si nešťastná máma. „Ale už se to zlepšuje! Jasmínka nemusí mít přísnou dietu, přibírá a zase ráda jí. Přece jenom bez sladkostí a vše jen na vodě nebylo nic moc chutného,“ svěřuje se deníku Aha! moderátorka. Jasmínka totiž byla několik měsíců na jaterní dietě.
„Nějakou dobu nemohla chodit do školky, což bylo pro obě náročné. Ale už chodí a může si hrát s dětmi, takže je to v pohodě,“ dodává Kloubková.

Co je mononukleóza?
Infekční mononukleóza je virové onemocnění. Postihuje vnitřní žlázy, zejména slezinu a játra a uzliny, hrtanové a týlní. Nemoc zpočátku vypadá jako angína či chřipka a je tak i často diagnostikována, až poté, co neúčinkují antibiotika, je pacient testován na přítomnost virů.

Co je pneumokok?
Infekční onemocnění vyvolaná pneumokoky mohou postihnout člověka v jakémkoli věku. Nejčastější a nejnebezpečnější jsou však u malých dětí, ale také u lidí starších. Pneumokoky vyvolávají celou škálu různých postižení. Jejich tíže kolísá od relativně banálních infekcí horních cest dýchacích až po nemoci, které zanechávají trvalé následky.

Video: Kloubková o nemoci dcery!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
hejpockej
21. 4. 2017 • 07:36

Zakladem dobre imunity neni ockovani, ale kvalitni domaci strava, celkova zivotosprava, a dusevni pohoda. Jak dlouho s ni byla matka na materske? Hadam, ze pro karieru na ni moc casu nemela, a pis starala chuva a jesle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.