Drsné natáčení Mordparty II: Odnesl to Kotek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drsné natáčení Mordparty II: Odnesl to Kotek!

Natáčení je občas pořádná soda!
Natáčení je občas pořádná soda! (FTV Prima)

Jeden mrzl, druhý hořel! Ale jedním slovem peklo! Druhý díl druhé série Mordparty II, který jste viděli včera, se točil na Benešovsku v lomu Krhanice. Mrzlo jen praštělo. „Jo, bylo to fakt krutý,“ vzpomíná představitel detektiva Karla Plíhala Vojta Kotek (29).

O oblečení měly kostymérky podle direktiv výtvarníka Miloslava Krále jasno, takže musela i v minus dvaceti stačit předepsaná bunda. Pochopitelně lehce profoukla. „Měl jsem termoprádlo, ale fakt to moc nepomohlo,“ přiznal Vojta, který se třese zimou, jen když si na natáčení vzpomene. V lomu se navíc nebylo kde schovat, skutečně neutěšené prostředí. Oproti první řadě si herci v povětrnostních podmínkách dost pohoršili.

Naopak kaskadérovi, který zastoupil v náročné scéně herce Tomáše Havlínka (24), bylo teplo dost. Po složitých přípravách se totiž polil benzinem a zapálil. Scéna se důkladně připravovala dopředu, protože se musela kvůli nákladnosti a složitosti natočit hned na první dobrou. Na snímcích je vidět, jak kolegové kaskadéra po dokončení obrazu rychle hasí. V těchto případech jde skutečně o sekundy, nezřídka se stane, že na člověku vzplane víc, než rekvizitář počítal...

Vojta Kotek: Vášnivá líbačka na noční ulici! Poznáte krásnou dívku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.